Berke sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 10:13

Philips marka Aqua Trio 7000 seri XW7110/01 modeli cihazım 12. gününde sistem arızası hatası verdi. Cihazımın bir tarafında temizleme yaparken su vermiyordu ve bataryası hiç şarj tutmadı. Servise gönderdik, servistekiler inanılmaz kabalar ve adeta dalga geçiyorlar. 01.07.2024 tarihinde teslim edilen cihazım hala (29.07.2024) teslim edilmedi çünkü şarj cihazımı da mağazaya göndermemişler ve şimdi de 1 ay sanırım şarj aleti için bekleyeceğim. Daha korkunç olanı ise servisin bu kadar hata ve sorun aldığım cihazımla ilgili "hiçbir şey yapılmadı çünkü bir sorunu yok" demesi. 12 günlük cihaz için yalan söyleyecek değilim ve iade de istemedim, değişim talep ettim. Son olarak da servisten gelen cihazımda çizikler mevcut ve alt tablasında ise çok yoğun kullanım ve aşırı çizik mevcut. Benden bu ürünü almamı bekliyorlar (hasarsız hali Media Markt mağazasının servise göndermeden önceki fotoğraflanmış hali, direkt olarak onların tutanağından bir görsel paylaşıyorum. Diğer kötü halde olan ise şu anki hali). Marka diye güvendik ancak çok pişman olduk, defalarca müşteri hizmetleriyle de görüştüm ancak bir şey yapmıyorlar. Büyük marka diye güvendik ancak çok kısa sürede bir sürü hata verdi ve yardımcı olacak kimse yok, hukuk önünde hakkımızı aramak dışında başka hiçbir çaremiz kalmadı. Biz bir hata yapmışız, siz yapmayın.

29 Temmuz 2024 10:33 (Şikayetten 19 dakika sonra)
29 Temmuz 2024 10:47

Ben Media Markt'a teslim ettim, onlar ise Sultanbeyli'deki servisinize teslim etmiş. Hür elektronikmiş adı

30 Temmuz 2024 10:30
30 Temmuz 2024 11:08

Bu mesajınızın benim nezdimde bir karşılığı yok, aynı aşamaları kaçıncı kez yaşıyoruz. Sorunlu ürünüme sorunsuz deniyor, size teslim edilen ürünüm mahvedilmiş bir halde teslim edilmeye çalışılıyor. Burada süslü cümleler gün kurtarmıyor, arayıp bilgilendirme nezaketinde dahi bulunmadınız. Servis adını öğrenmek sizin hayatınızda ne değiştirdi bilmiyorum ancak benim hayatımda hiçbir şey değiştirmedi. Kocaman bir hayal kırıklığısınız, hala daha süslü cümlelerle vakit geçirmeye çalışıyorsunuz. Ürünüm 1 aydır sizde ve hala daha ulaşabilmiş değilim. Servis, kararı sizin verdiğinizi iddia ediyor, siz ise servisin kararı var bir şey yapamayız diyorsunuz. Artık sabrım tükendi ve bekletilme sürem haddini aştı.

31 Temmuz 2024 12:01
31 Temmuz 2024 16:10
philips-ev-aletleri-philips-aqua-trio-7000-magduriyeti-2.jpg

Arıza görüntülenmemesi normal, çünkü servisiniz başka birinin ürününü bana göndermiş. Temiz gönderdiğim ürünüm çok kötü bir halde teslim edildi ve ne hikmetse teslim edilen parçanın seri numarası kısmı zımparayla yok edilmiş. Artık buradan anlamsız bir iletişim sürdürmek de istemiyorum, çünkü bir katkınız ya da yardımcı olduğunuz bir konu yok. Ürünün sizden öyle geldiğine dair gerekli evrakları topladım. Yalnızca sizi tercih etmeyi düşünecek kişiler varsa onların görmesi adına yolladığım ve gelen ürünün fotoğraflarını ekleyeceğim. Gerisi sizi tercih etmeyi düşünenlerin takdirine.

Bibi
Bibi

Vallahi benim de dikey süpürge ve ıslak kuru dikey süpürge arıza yaptı (2 ayrı ürün ) servis ücreti v. S. Bezdüm olsun bir daha asla almam

Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 23:47
6 Aydır 1 Kez Bile Kullanılamayan Philips Aqua Trio Mağduriyeti
Ajda sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 13:00

05 Mart 2025 15:34