İlhan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 14:55

Philips 8000 Serisi şarjlı dik süpürge kullanıcısıyım ve süpürgemin teleskopik borusu tam 3 defadır kırılıyor. Her defasında ürünü yetkili servise gönderip tamir ettirdim, fakat kısa bir süre sonra yine aynı sorun ortaya çıkıyor. Sorunun çözülmesi için müşteri hizmetlerini aradım ve telefondaki görevli hanımefendi bana, teleskopik borularda kronik bir sorun olduğunu ve sürekli bu konuda şikayet aldıklarını açıkça belirtti.

Bu sorunun kronik olduğunu kabul etmelerine rağmen, bana sundukları çözüm ya yeni bir boruyu kendi paramla almam ya da tekrar servis ücreti ödeyerek onarım yaptırmam yönünde oldu. Müşteri olarak haklı olduğumu kabul ediyorlar ama Philips bu kronik sorunu çözmek adına herhangi bir sorumluluk almıyor. Philips'ten bu duruma acil bir çözüm bekliyorum. Kaliteli bir markaya güvenip yaptığımız bu yatırım karşılığında sürekli tamir ve maliyetle uğraşmak istemiyorum.

23 Ağustos 2024 15:22 (Şikayetten 26 dakika sonra)
İlhan
İlhan
26 Ağustos 2024 10:44

Bu ürünleri yerden yere vurmuyoruz. Nasıl kalitesiz bir ürün üretiyorsanız 3 defa aynı yerden kırılmaz. Bunu sizin müşteri temsilciniz kendisi söyledi. "Kronik sorun olduğu" Bundan sonra Philips'ten uzak durmamız gerektiğini anlamış olduk

Cagri sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 20:52
Philips Süpürge Teleskopik Borusu Sorunu
Philips Süpürge Teleskopik Borusu Sorunu

30 Nisan 2025 10:30
Philips 8000 Serisi Dik Süpürgede Teleskopik Boru Kırılma Sorunu
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2025 21:23

26 Nisan 2025 09:27
Philips Ev Aletleri 8000 Serisi Süpürgede Kronik Boru Kırılması Ve Garanti Sorunu

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri