Güldar sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 5000 Seri Türk Kahve Makinesi Alınmamalı, Kahveyi Yakıyor!

30 Eylül 2024 14:46

29.03.24 tarihinde, online Media Markt’dan satın aldığımız, Philips 5000 serisi Türk kahve makinesini aldık. Makineyi kullanmaya başladığımız andan itibaren güç düğmesinin çalışmaması, kahveden yanık kokusunun gelmesi, köpüksüz yapması, 2 kişi ve üzeri kahve yaptığınızda fincanlara koyarken cezve ucu şeklinden kaynaklı yerlere dökülmesi sorunlarıyla karşılaştık. Bunun üzerine Media Markt müşteri hizmetleri aracılığı ile servise gönderip, memnun kalmadığımız makinenin iadesini talep ettik 3 kez. Cihaz standartlar içerisindedir diye geri bildirim aldık. Belki düzelmiştir diye tekrar denedik fakat aynı sorunlar devam ediyor. Ve yeni başka marka bir kahve makinesi almak zorunda kaldık. Philips çöp olarak elimde kaldı. İade yapılmasını umuyorum.

01 Ekim 2024 11:29 (Şikayetten 20 saat sonra)
01 Ekim 2024 11:34

Dilara
Dilara

Aynı şikayetler bende de var çözüme kavuşturuldu mu ne yapıldı

08 Şubat 2025 16:17
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Kahve Makinesi Köpük Yapmıyor Ve Servis Çözüm Sunmuyor

28 Eylül 2025 23:12