20 Nisan 2024 20:03

23/06/2023 tarihinde almış olduğum Philips xc8049/01 model kablosuz dik süpürgeyi kullanırken, boru kısmı kırılmıştır. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde, ürünün garanti kapsamında olmadığı söylenerek, ücret ödeyerek tamir ettirebileceğimi belirttiler. Birçok kişinin başına gelmiş bir durum olan bu, Philips'in kendi üretim hatasını kullanıcılara yüklemesi, Philips gibi bir markaya yakışmamaktadır. Bu problem çözülmezse, Tüketici Hakları'na başvuracağımı bilmenizi isterim.

22 Nisan 2024 14:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile ücretli işlem sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Burak

Tam bir pişmanlık 2 adet dikey Philips şarjlı süpürge aldım biri yazlıkta biri şehirde kullanmak için. Şehirde kullandığım seninki ile aynı yerden kırıldı. Mh ile görüştüm ücretli onarım dedi çok yazık ülkemizde bunlara bir denetleme gelse çok güzel olacak. Diğer süpürgenin de mandalı kırıldı daha kullanmaya başlayalı 3 gün olmuştu. Sadece nasıl insan dolandırırız diye bakıyorlar. Servis garanti kapsamıyor 800 TL ücretle değişir dedi ama aynı parça internette 250 TL şimdi sorarım sizlere binlerce şikayet varken hala siz kullanıcı hatası olduğunu mu düşünüyorsunuz. Sadece para odaklıymış bir daha değil alışveriş mağazasına girmem

25 Eylül 2023 13:27
Philips Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge Yedek Parçası