Cihan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 16:45

10 Ocak 2024 20:55

Garantiye götürdüm. Buradaki personel bunlar halı da bir süre sonra kırılıyor plastikleri zayıf dedi e yapın o zaman dedim garantiye girmiyor kullanıcı hatası 650 TL plastik parçası dedi. Halıyı süpürmekten başka hata yaptığımı düşünmüyorum. İnternette araştırdığımda bir sürü insan bundan muzdaripmiş Philips in bu kadar işe yaramaz bir mal yaptığına mı şaşırayım yetkili servisin bu kadar para göz olmasınamı bilemiyorum

04 Ocak 2024 21:53

Süpürgeyi kullanırken destek noktasından kırıldı yenilenmesini talep ediyorum

18 Ocak 2024 09:48 (Şikayetten 12 gün sonra)

Yorumlar (7)

Gizem
Gizem

Bunca insan bu durumdan muzdaripse eğer buna kullanıcı hatası denilmez. Ucuz mala bu kadar fiyat biçemezsiniz. Halı silmeye uygun değilse üretmeyin. Yazıklar olsun size. Paramıza yazık.

Şule
Şule

Bu 2. Oluyor durup dururken süpürürken kırılıyor. İlki kullanıcı hatası diye para aldılar yine oldu bir daha ömür billah Philips dikey süpürge almam

Özlem
Özlem

Merhabalar benimde aynı yerden kırıldı, ne yapmam gerekiyor

Zümrüt
Zümrüt

Merhabalar sorununuz çözüldü mü? Aynı şeyi yaşadım nasıl bir yol izlediniz?

Geçmiş olsun 2. Kez kırıldı benim

Yaren
Yaren

Bizim de aynı yerden ikinci kez kırıldı Tüketici Hakları'na başvuracağım

Cihan

Bir sürü insanın cihazında aynı problem varmış Philips'in bunu kullanıcı hatasına sokması çok ucuz bir davranış

Philips 8000 Dikey Süpürge Şarj Ve Temizlik Arızası, Garanti Kapsamında Değişim Talebi

12 Nisan 14:16
philips-8000-dikey-supurge-sarj-ve-temizlik-arizasi-garanti-kapsaminda-degisim-talebi-1.jpg
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Philips 8000 Aqua Süpürgede Sürekli Filtre Uyarısı Ve Parça Kırılması Sonrası Yetersiz Destek

17 Ağustos 2025 11:49
Tüm Aqua Plus 8000 XC8057/01 Şikayetlerini Gör