Gizem sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 22:23

Philips Airfryer HD9252/90 modeli 5 Mart 2023 tarihinden aldım. Önce iç kısımlar paslanmaya başladı. Sonrasında Fark ettim ki kazan kısmının içe geçen ve makinenin çalışmasını destekleyen plastik tarafları erimiş. O kısımların sıcaktan eridiği çok belli. Parça parça dökülme yaptı. Bir çok ürününü severek kullandığım Philips ten çözüm talep etmekteyim. Hali hazırda hala garantisi devam eden bir cihaz.

08 Kasım 2024 10:53 (Şikayetten 4 gün sonra)

Gizem Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

08 Kasım 2024 14:46

Gizem Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Gizem
08 Kasım 2024 22:32

Kullanıcı hatası diyerek. Garantisi dahi bitmemiş bir ürünü yedek parça alabileceğimi ( ücreti ile diye belirterek) çözüm olarak sundular nasıl bir kullanıcı hatası yapmış olabiliriz burada bununla ilgili bir sürü şikayet var Belli ki ürün üretimin de sorun var. Sonuç Çözüm üretilemedi.

Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Philips Airfryerin Plastik Kısımları Eridi

29 Eylül 2024 10:31
Philips Airfryerin Plastik Kısımları Eridi
Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 13:32
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 13:30
Sezin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Airfryer'da Garanti Sonrası Kronik Kızak Arızası

21 Temmuz 17:14