Serkan sonuçtan memnun

Serkan
11 Kasım 2024 13:52
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

10.11.24 tarihinde Paycell kart ile Turkcell faturamı ödedim. Kasım ayı Turkcell fatura ödemesine 50 TL kampanyasına katılmış olmama rağmen 50 TL iade yapılmamıştır. İadenin yapılmasını istiyorum. Önceden bu tip şeyler olmuyordu anında iade yapılıyordu. Böyle devam ederse kartı kullanmayı bırakacağım.

11 Kasım 2024 13:30

10.11.24 tarihinde Trendyol yemekten 480 TL sipariş verdim. Katılmış olduğum kasım ayı Trendyol 250 TL iade kampanyası gereği yapılması gereken iade yapılmamıştır. İadenin yapılmasını istiyorum. Önceden böyle şeyler olmuyordu anında hesaba geçiyordu. İlgilenilip hesaba aktarılmasını istiyorum. Böyle giderse kartı kullanmayı bırakacağım.

11 Kasım 2024 13:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

11 Kasım 2024 14:10

Merhaba Serkan Bey, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Serkan
22 Kasım 2024 21:37

Teşekkürler

İbrahim
17 Haziran 06:39

Tahsin
07 Şubat 15:48
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Onaylanan İade Faturama Yansımadı, Yüksek Tutar Mağduriyeti Yaşıyorum

24 Ekim 20:34
Arda sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 00:37
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
28 Kasım 2024 10:52