Paycell Mağduriyetim İçin Tazminat Davası Açmak İstiyorum.

Paycell Mağduriyetim İçin Tazminat Davası Açmak İstiyorum.
22 Kasım 2023 14:07

"Önceden" Paycell uygulamasından çektiğiniz nakit avansı banka kartınıza aktarıp kullanmak 7 Ekim itibarıyla kapatılmış. (Fakat numarayı aradığınızda otomatik asistan nakit avans çekebileceğinizi ve karta aktarabileceğiniz bilgisini vermeye devam etmekteydi.) Paycell'den onayladığım 1250 TL nakit avans tutarı faturama direkt yansıdı ve ben de bunu nakit olarak kullanamadığım için üzerine kendi fatura tutarımı IBAN'ımdan Paycell'e yükledim ve bana yansıttıkları fatura ile beraber ödemek istedim. Ödeme yapmaya çalıştığımda '3D doğrulaması onaylanmadı' uyarısını aldım ve Paycell'i arayıp bu durumu bildirdim, bana yardım talebi oluşturmamı ve 96 saat içinde dönüleceğini bildirdiler. 'Neden 96 saat? Faturamın son ödeme tarihi geçecek' dediğimde ise yoğunluktan dolayı olduğunu söylediler. Maile dönmüşler fakat bu da çözüm sağlamadı. Tekrar tekrar Paycell'i aradım, 2-3 gündür birçok temsilci ile konuştum. Bana tanımladıkları sanal kart numarası içinde bazı numaraların sorunlu olduğunu ve bundan dolayı 3D doğrulama hatası aldığımı söylediler. Özetle bana sundukları çözüm yolları şunlar: Size verdiğimiz 1250 TL'lik nakit avansı iptal ederiz fakat bu sizin diğer ayki faturalarınızdan düşer. Yani beni, şu an canım sıkılmışken başkasından borç almaya ve kendi hatalarından kaynaklı bir durumda kendilerini bana borçlu olmayı teklif ettiler. Bu tarz durumları hepimiz her zaman yaşıyoruz fakat bu konuyla 2-3 gündür epey uğraştığım ve mağduriyetim giderilmediği için ilk defa bir şirkete tazminat davası açmak istiyorum. Hangi yolları izleyebilirim?

22 Kasım 2023 16:28 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

23 Kasım 2023 12:07

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Şikayet Ve Mağduriyet

27 Kasım 2023 16:16
Paycell Şikayet Ve Mağduriyet
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
30 Kasım 2023 15:30

Eylul
10 Ocak 2024 17:17
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
06 Mart 2024 16:02