Paycell Şikayet Ve Mağduriyet

Paycell Şikayet Ve Mağduriyet
27 Kasım 2023 16:16

Önceden Paycell uygulamasından çektiğiniz nakit avansı banka kartınıza aktarıp kullanmak 7 Ekim itibarıyla kapatılmıştır. (Fakat numarayı aradığınızda otomatik asistan nakit avans çekebileceğinizi ve karta aktarabileceğinizi bilgisini vermeye devam etmektedir.) Paycell'den onayladığım 1250 TL nakit avans tutarı faturama direkt yansıdı ve ben de bunu nakit olarak kullanamadığım için üzerine kendi fatura tutarımı IBAN'ımdan Paycell'e yükledim ve bana yansıttıkları fatura ile beraber ödemek istedim. Ödeme yapmaya çalıştığımda 3D doğrulaması onaylanmadı uyarısını aldım ve Paycell'i arayıp bu durumu bildirdim. Bana yardım talebi oluşturmamı ve 96 saat içinde dönüleceğini bildirdiler. 'Neden 96 saat? Faturamın son ödeme tarihi geçecek,' dediğimde ise yoğunluktan dolayı olduğunu söylediler. Maile dönmüşler ancak bu da çözüm sağlamadı. Tekrar tekrar Paycell'i aradım, 2-3 gündür birçok temsilci ile konuştum. Bana tanımladıkları sanal kart numarasında bazı numaraların sorunlu olduğunu ve bundan dolayı 3D doğrulama hatası aldığımı söylediler. Özetle bana sundukları çözüm yolları şunlar: Size verdiğimiz 1250 TL'lik nakit avansı iptal ederiz, fakat bu sizin diğer ayki faturalarınızdan düşer. Yani beni, şu anda başkasından borç almaya ve kendi hatalarından kaynaklı bir durumda kendilerini bana borçlu olmaya teklif ettiler. Bu tarz durumları hepimiz her zaman yaşıyoruz, fakat bu konuyla 2-3 gündür epey uğraştığım ve mağduriyetim giderilmediği için ilk defa bir şirkete tazminat davası açmak istiyorum. Hangi yolları izleyebilirim?

27 Kasım 2023 16:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

29 Kasım 2023 13:18

Merhaba Faik Özgür Bey, İletmiş olduğunuz talebiniz hakkında inceleme yapılarak 21.11.2023 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Mağduriyetim İçin Tazminat Davası Açmak İstiyorum.

22 Kasım 2023 14:07
Paycell Mağduriyetim İçin Tazminat Davası Açmak İstiyorum.
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
30 Kasım 2023 15:30