Emre sonuçtan çok memnun

Paycell Limitim Yenilenmedi Ne Zaman Yenilenir

24 Temmuz 2023 06:21
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü”

Paycell hazır limitim her fatura kesim tarihinde yenileniyordu fakat faturamın kesilmesiyle birlikte 4 gün geçtiği halde hazır limitim yenilenmedi hazır limitimin yenilenmesini istiyorum. Aynı dönemde 2 defa yenilendiğini bakiye yüklendiğine şahit oldum. Bu defa neden böyle oldu

24 Temmuz 2023 06:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

24 Temmuz 2023 23:40

Ne kadar sürer bilgi vermeniz

27 Temmuz 2023 06:44

Sorun çözüldü

27 Temmuz 2023 19:03

Merhaba Suat Bey, Talebinizin çözülmesine sevindik, Paycell olarak müşterilerimizin memnuniyeti en öncelikli konumuzdur. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Paycell

Fırat

Merhaba Paycell bakiyem faturamı ödemesem bile yenilenir mi karta aktarılabilir bakiye fatura kesim tarihim 25 i fakat ayin 1 inde ödeyeceğim direk fatura kesim tarihinde yenilenip kullana bilir miyim yine

Turgay

Paycell karta aktarabilir limitim güncellenmiyor faturamı ödediğim halde

Emre

Şikayet oluştur dostum hızlı geri dönüş sağlıyorlar benim sorunum şikayeti yazdıktan 3 4 gün sonra çözüldü

Murat

Merhaba aynı sorun Paycell ile ilgili bende yaşıyorum ve hiçbir şekilde şikayetimi iletemiyorum

17 Nisan 2024 01:13

Paycell Hazır Limit Yenilenme Sorunu Ve Gecikme