Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Özkuruşlar Market'te Sodexo Kart Krizi

09 Aralık 2024 08:46

Hafta sonu Özkuruşlar Market Suadiye şubesinden yaptığım alışveriş sırasında Sodexo kartımı kullanmak istedim fakat mobil kodlu makinelere geçildiği söylendi. Daha önce Mopaş Market'te de böyle bir durum yaşadım. Ve onlar sözle söyleyerek müşterinin söylediği şeyi dikkate alarak makineleri hem kartlı hem de mobil kodlu haliyle değiştirdiler. Bu şubede kasa şefi olduğunu söyleyen çalışanınız çözüm üretmeyecek şekilde 'Başka yok, makine bu.' diyerek kestirip attı. 'Mopaş'ta öyle olabilir.' dedi. 'Benim yapabileceğim bir şey yok.' diyerek işin içinden çıktı. Halbuki müşteri memnuniyeti diye bir şey var. Mopaş Market'te ben mağdur olduğumuzu kasadaki arkadaşa söyledim ve sonrasında orada makineler değişti. Sizler de 'Tamam, biz de bir bakalım, aynı makineden biz de temin edelim, soralım soruşturalım.' dese müşteriyi de memnun ederler. Lütfen çalışanlarınıza biraz eğitim verin. Kasa şefi olmuş ama üslup sıfır. Müşteri memnuniyetini önemsemek yok. Ayrıca Sodexo makinelerinizi lütfen değiştirin. Hem kart girebilen hem mobil kod olan makineler var. Mopaş Market'te sizin gibi önce bu makineleri kullandı, sonrasında değiştirip kartlı ve mobil kodlu makineye geçti. Umarım buradan şikayetimi önemser ve böyle bir durumu başka bir müşterinin yaşamasına izin vermezsiniz.

09 Aralık 2024 09:30 (Şikayetten 43 dakika sonra)

iletişim bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olalım.

09 Aralık 2024 09:32

Size oradan da yazdım zaten. Bilgilerim var aynı şikayet yazısıyla

Beyzanur
Beyzanur

Yanlış bilgi aktarma👎

Yanlış değil birebir yaşandı

Mopaş Hipermarket Mobil Ödeme Sorunları Ve İade İşlemleri

14 Ocak 2024 16:58
Mopaş Hipermarket Mobil Ödeme Sorunları Ve İade İşlemleri
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Onur Market'te Yemek Kartı Ve İndirim Sorunları Mağdur Ediyor

05 Kasım 2025 10:48