19 Aralık 2024 18:24

Özdilekteyim.com üzerinden 03.11.2024 tarihinde ilk defa 11376227 sipariş numarası ile verdiğim Wrangler marka pantolon ürünü online sistem üzerinden 06.11.2024 tarihinde iade talep edip Yurtiçi Kargo firması ile bir gün sonrasında firmaya gönderdim. Akabinde tarafıma mail adresinden iade paketimin depolarına ulaştığı ve yapılacak incelemenin ardından ilgili banka kartıma ücret iadesi olacağı maili geldi. Fakat aynı site üzerinden daha sonraki seferlerde yapmış olduğum ürünlerin iadeleri tamamlanmasına rağmen bu ürün ile ilgili iade süreci uzayınca firma ile defalarca irtibat sağlamama rağmen herhangi bir çözüm üretilemiyor ve her seferinde '' ilgili departmandan dönüş bekliyoruz. Kayıt oluşturduk.'' deniliyor ve kesinlikle herhangi bir yönetici vasfında kimse ile görüşemiyorum. Herhangi bir Özdilek a. V. M ye gidip destek alayım diyorum E-ticaret olduğu için olmaz diyorlar. Nedenini soruyorum Kargo firmasından haber bekliyoruz diyorlar. Bu süreçten şunu anladım. Özdilek Mağazalarından gör beğen al. Ama Online asla.

19 Aralık 2024 18:27 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

20 Aralık 2024 11:26

31044086 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

Yasin
Yasin
20 Aralık 2024 12:06

20.12.2024 tarihinde Operasyon Müd. Veysi bey tarafından telefon ile arandım. İlgili siparişimin iade sürecinde yaşanan sorun ile ilgili tarafıma bilgilendirme yapıldı yaşadığım mağduriyetin giderildiğini bildirdi. Ben de süreçte nelerin daha iyi yapılabilir olacağı ile ilgili fikirlerimi aktardım. Biraz uzun sürede sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.

Cem sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2025 01:30
"Mağduriyetimin giderilmesi konusunda V**** bey’ e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Özdilekteyim.com üzerinden yapmış olduğum alışverişler sorunsuz olarak devam ediyor 🙂"
Eymen sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2025 15:48
"Teşekkürler"
Arzu sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2023 02:20
"İletişim ve süreç gayet çözüm odaklıydı, mağduriyetimin telafisi için gerekeni yaptılar. Güçlü ve güvenilir Özdilek.com a çok teşekkürler."
Özdilek Ev Tekstili Var Diye Alıp, Ürünün Haberim Dışı İptali
Sinem sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2023 12:42
"Sorunumu çözdüler ve Veysel beye de ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum."
Ozdilekteyim.com Ozdilekteyim Tarafından Ürünün İptal Edilmesi
Ozdilekteyim.com Ozdilekteyim Tarafından Ürünün İptal Edilmesi