Serap sonuçtan hiç memnun değil

Özdilek AVM İstanbul Alışveriş İçin Gelenden Otopark Ücreti Alıyor!

28 Temmuz 2024 23:03

Bugün Özdilek AVM İstanbul'da alışverişe gittik. 18.10'da girdik, 21:15'te çıktık. 1000 TL üzerinde de alışveriş yaptık. 3 saatin üzeri ücretli olmuş ve bizden AVM'ye alışveriş için gidip epey de alışveriş yapmamıza rağmen 110 TL otopark ücreti aldılar. Otoparkın ücretli olmasını anlayabiliyorum. Levent'te metro bağlantısı olan bir yer. Oraya aracını bırakıp metro ile bir yerlere gidip saatlerce aracını bırakan olabilir. Ancak alışveriş için gelip, alışveriş de yapandan otopark ücreti alınması kadar saçma bir uygulama olamaz. Görevliye alışveriş fişlerimi göstermek istediğimde, alışveriş yapılıp yapılmamasının önemli olmadığını, 3 saati 1 dakika bile geçse ücret alındığını söyledi. Uygulamayı çok saçma buldum ve Vadi İstanbul dururken bir daha da gelmeyi düşünmüyorum. Otopark ücretimin de tarafıma iadesini istiyorum.

Serap
28 Temmuz 2024 22:49
Özdilek AVM İstanbul Alışveriş İçin Gelenden Otopark Ücreti Alıyor!

Otopark ödeme fişimi de ekledim.

28 Temmuz 2024 23:11 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

30 Temmuz 2024 16:36

29545547 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, misafirimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Serap
31 Temmuz 2024 08:22

İletişime geçtiler ve bir sonraki gelişinizde bizi arayın, otopark ücreti almayalım dediler. Benim gibi senede bir alışveriş merkezine giden biri için bir çözüm değil bu. Ücret iadesi istedim ve kabul etmediler.

12 Nisan 21:37

12 Haziran 2024 23:17

Yüksek Harcama Yapmamıza Rağmen Otopark Ücreti Alındı

27 Mayıs 15:43
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Otopark Ücreti İçin 1 Saniyelik Gecikmeye 120 TL Şok!

04 Nisan 16:49