Nevçarşı Avm Üsküdar Nev Çarşı AVM Fahiş Otopark Ücreti Uygulaması

22 Şubat 2024 12:33

Otopark ücret tarifesi hem çok fahiş hem de çok saçma. 0-1 saat otopark ücretsiz (bildiğim kadarıyla AVM otoparklarının 0-3 saat ücretsiz olması gerektiğine dair ukome kararı var). AVM'ye girdiniz aracınızı park ettiniz ve AVM katına çıktınız zaten yarım saat gitti. 1 saat sonrası ücret tarifesi uygulanmaya başlıyor. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız 3 saat için 400TL alışveriş fişi göstermeniz, 4 saat için ise sinema bileti göstermeniz gerekiyor. Diyelim ki sinema girdiniz, yemek yediniz, çocuğunuzu AVM içindeki atölyelerden birine soktunuz ve alışveriş yaptınız yani 4 saatin üstünde AVM'de vakit geçirdiniz ve AVM'ye para kazandırdınız. 4 saat sonrasında ne kadar kalırsanız o kadar otopark parası ödüyorsunuz üstelik ne kadar yüksek meblağ da alışveriş yaparsanız yapın bu parayı sizden tahsil ediyorlar. Otopark ücretleri de az değil. En azından AVM'ye para kazandıran insanlardan para alınmasın ayıp denilen bir şey var. Bir de her tarafa otomatik ödeme noktası konulmuş olmasına rağmen ücretsiz çıkış yapmak istiyorsanız B1 katındaki manuel ödeme noktasına gidiyorsunuz. Orayı da arayın ki bulasınız. Mümkünse otopark ücreti ödemeden AVM'den çıkılmaması için üstün çaba gösterilmiş. Şimdi bu AVM'yi kim, neden tercih etsin? Kesinlikle gitmenizi önermiyorum. Bir daha adımımı atmam!

12 Nisan 21:37

12 Haziran 2024 23:17
Espark AVM Otopark Ücreti Ödeme Saçmalığı Ve Mağduriyetim
Berat sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 09:38
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 23:19