12 Haziran 2024 23:17

Saat 22.00'de kapanan bir AVM'de tam 46 dakikadır otoparktan çıkma sırası bekliyoruz! Ve 2600 TL fişimiz olmasına rağmen, tam tutar 4-6 saat işin 3000 TL tutar olması gerektiği için yapılan tüm alışverişi hiçe sayıp 140 TL otopark ücreti ödedik ve otoparkın içindeki trafikten çıkamadık. Yarım saatte çıkmamız gerektiği için biletin süresi doldu diye saçma bir şekilde yer alan 4. kattaki ödeme noktasına tekrar geldik ve oradaki görevli kişi asla beni uyarmadan, ki otopark fişinde görüldü yazıyordu, tekrar 90 TL para alıp yeni barkodlu fiş verdi! Ancak aşağıya otoparka indiğimde sıra ilerlediğinde barkod okuyucuların oradaki görevliler bize tekrar ödeme yapmanız gerekmiyordu diye söylediler. İlk aşamada alışveriş yapılan yerde fişi hiçe sayıp otopark ücreti almak zaten saçma! Ancak buna ek olarak ikinci kez uyarmadan insanları ödeme noktasına yönlendirmek de saçma! Yetkililerin bana ulaşmasını, cevap vermesini ve bu ödediğim otopark tutarları hakkında iade ve açıklama işlemlerini yapmalarını talep ediyorum!

Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Espark AVM'de Otopark Ücreti Krizi

07 Ekim 2024 16:28

30 Ocak 2025 10:34
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Akasya AVM Otopark Yönetiminin Yalan Ve Keyfi Uygulaması

22 Aralık 2023 19:58
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Otoparkta Haksız Ücretlendirme Ve Makbuz Sorunu

12 Mart 2025 23:01