Kevork sonuçtan memnun

Otomol Tesla Model Y Servis Yetersizliği

Kevork
16 Ağustos 2023 12:42

Tesla'nın Otomol ile yapmış olduğu anlaşma sanırım olmamış. Veya Otomol bu işi çok baştan savma tutuyor.

Sorunum şudur, bir mimarlık ekibi aracımın üzerine rulo fırça düşürdü. Yeni almış olduğum Tesla Model y aracımın sol kapı çıtam ezildi. Adamlar da kaç para ise ödeyenim dediler. Bir parça fiyatı almak bu kadar mı zor olur. Otomol'ü arıyorum Tesla bölümünün telefonları yok bu yüzden mail ile iletişime geçmemi söylüyorlar. Mail atıyorum dönüş yapmıyorlar. Kalkıp Merter Otomol'a gidiyorum tek bir yetkili beni hoş karşılasa da telefonları yok dedikleri telefon görüşmesi yüzünden beni 10 dakika bekletiyor. Bunu geçiyoruz, talep ettiğim parça fiyatını soruyorum cevap veremiyor. Siparişi geçin fiyatı önemli değil sadece bana şu an fiyat bilgisi verin diyorum size mail atacağız diyorlar. Hep mail mail mail ama ne atan var ne de dönen. Son iki gündür yine yazıyorum halen dönüş yok.

Bir çıtanın fiyat bilgisini aşamıyorsak bu Tesla araçların arızalandığını düşünmek bile istemiyorum...

profile profile

Aytül sonuçtan çok memnun

Aytül
23 Mayıs 2025 15:03
"Aynı gün çok hızlı bir şekilde bana dönüş yapan ve her türlü desteği sağlayan P**** hanım a ve k**** bey e ilgi ve alakaları için çok çok teşekkür ediyorum. Desteğiniz, nezaketiniz ve emekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum."

Fren Sorunu Çözülmedi, Ekstra Ücret Endişesi

Burak