Nursena sonuçtan hiç memnun değil

Otelz'den Ödeme Alamıyorum

27 Mart 2024 17:04

Otelimizde anlaşmalı acentelerimizden biri olan Otelz.com müşteri ödemelerini alarak tarafımıza ödeme yapmamaktadır. Sözleşmelerinde bulunan 7 gün içerisinde ödeme garantisi verdiklerine dair ibare tamamen yalandır. Konuyla ilgili karşınızda muhatap bulacağınız kimse yok. Bana talebimi mail yoluyla iletmemi söylediler fakat asla maillerimi dikkate almadılar ve cevap atmadılar. Telefonda tartışma yaşadıktan sonra cevap verdiler cevapları da "sizi sıraya aldık." Konaklama tarihi 31.12.2023 üzerinden 3 ay geçmiş. Kurumsal olduğunu iddia eden ama öyle olmayan bir firma. Satışa durduralım diyorum işlemin tamamlandığını söylüyorlar bayram döneminde kafalarına göre açıyorlar. Yani özetle kendi içlerinde birbirlerinden haberi olmayan sorumsuz bir firma. Ayrıca muhasebe biriminde çalışan hanımefendi son derece saygısız üslup ve ses tonu hiç hoş değil. Kendi paramızı sadaka ister gibi aylardır istiyoruz ama hala alamadık.

profile profile profile
30 Mart 2024 14:38

Otelz çalışanları çok kaba ve üslupları çok çirkin. Şikayetimden sonra Onur adında bir çalışanları arayarak şikayetimi kaldırmamı istedi. Müsait olduğum zaman kaldıracağımı şu an için kaldıramayacağımı söyledim. Bunun üzerine " bundan sonra ödeme almak için çok ararsınız o zaman bir şikayet daha yazarsınız." Şeklinde tehdit etti. Kendi paramı istediğim için tehdit ediyorlar siz nasıl bir işletmesiniz. Her departman aynı kiminle muhatap olmak zorunda kaldıysam aynı üslupla cevap aldım. Ben artık sizinle çalışmıyorum. Çevremdeki otellerin ve misafirlerin de çalışmaması için elimden geleni yapacağım.

30 Mart 2024 18:54

Çirkinleşmeme sizden fırsat kalmadı Onur bey bu konularda çok iyisiniz hala devam ediyorsunuz kaldırmayacağım sizin gecikmeriniz ilk değil herkes dolandırıcı olduğunuzu öğrenmeli diye düşünüyorum.

Ali
Ali

Sezon boyunca müşterileri memnun etmek için uğraşıyoruz zaten bu sezon kötü bir sezondu çok aşırı bir yoğunluğumuz ya da müşteri yoktu bir de kalkıp Otelz 9 cu ayda kestiğimiz faturayı bu tarih olmuş hala ödeme alamıyoruz bu nasıl bir terbiyesizlik muhasebeyi arıyoruz 45 dakika telefonda bekliyoruz bakan adam zaten değişik değişik üsluplu üslup konuşuyor Bölge sorumlularını arıyoruz bize değişik değişik tavırlarla konuşuyor kardeşim biz paramızla rezil oluyoruz bu nasıl bir kurumsal bir firmadır.

Oktay
20 Mayıs 2024 14:43