Arızalı Diş Fırçası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

Hasret
05 Aralık 2024 16:35

Hepsiburada üzerinden Oral b şarjlı diş fırçası aldım. Bana ulaştığında üründe modlar arasında geçiş yapılmıyordu. Daha sonra satıcıya durumu ilettim ve bana yetkili servise gitmemi garanti kapsamında değişim yapılabileceğini iletti. Sonra Oral b müşteri hizmetlerini aradım. Bana en yakın yetkili servise gitmemi söylediler. Gittim. Ürünü verdim. Bana bir numara verdiler, faturayı o numaraya ilettim. 30.11.2024 tarihinde ürünümü teslim ettim hala bana dönüş olmadı. Sıfır ürün alıyorum, arızalı çıkıyor. Bana yenisini gönderemiyorlar bir türlü. Dün oral b ye mail attım. Bugün tekrar aradım. Sistemleri arızalı olduğundan bakamadıklarını ilettiler. Sistem arızasının olması müşterinin sorunu değildir. Ben yeni ürünümün adresime gönderilmesini talep ediyorum.

Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Diş Fırçam İçin Çözüm Ve Dönüş Alamıyorum

Kevser
23 Ağustos 2025 15:51
Sabri sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 11:15
Braun Oral-b Müşteriyi Mağdur Etme
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Oral - B Elektrikli Diş Fırçası İçin Tamir Ve Parça Desteği Sağlanmıyor

11 Haziran 2025 11:03

Oral B Şarjlı Diş Fırçası İadesinde Yaşanan İlgisizlik Ve Para İadesi Sorunu

Tülay
14 Temmuz 2025 21:58
oral-b-sarjli-dis-fircasi-iadesinde-yasanan-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-7.jpg
oral-b-sarjli-dis-fircasi-iadesinde-yasanan-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-6.jpg
oral-b-sarjli-dis-fircasi-iadesinde-yasanan-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-5.jpg
oral-b-sarjli-dis-fircasi-iadesinde-yasanan-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-3.jpg
oral-b-sarjli-dis-fircasi-iadesinde-yasanan-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-2.jpg
oral-b-sarjli-dis-fircasi-iadesinde-yasanan-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunu-1.jpg