Abay sonuçtan çok memnun

Opel Yanıltan Yol Yardımı Ve Servisler - Haftalık Bozulan Araç

Abay
10 Ağustos 2024 11:23

2024 model 10.08.2024 tarihi itibarıyla 4 ay 6 günlük Opel Astra elektrik aracım, yetkili servisler ve yol yardım hattı üçgeninde yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Araç gerçekten güzel ancak bir malı alırken yanında satın aldığınız/mecbur kaldığınız destek hizmetleri gerçekten önemliymiş. Evet yaşananları anlatmaya başlayayım.
1. Aracı aldıktan yaklaşık 3 ay sonra klima kendi kendine devre dışı kaldı. Sürekli sıcak üflemeye başladı. Serviste 3 gün kalan aracın klimasına dair tüm kontrollerden sonra bir contanın sıkılması ile (servisin açıklaması) sorun giderildi. Aradan 2 hafta geçti. Yolda tekrar klima gitti. Yaz günü 40 derece sıcakta Isparta yetkili servisi araca müdahale etti. Sorunu bulamadılar. İlk servis ile görüşerek sorunu çözdüler. Şimdi İzmir'deyim ve klima yine gitti. Servisler randevu ile çalışıyoruz diyor. Ay sonuna randevu veriyor. Yol yardımını aramamı söylüyorlar. Arıyorum. Uzun konuşmalar sonunda bir teknisyene ulaşılıyor. Teknisyen beni çalışmadığı başka bir servise (bu bilgi benimle paylaşılmıyor) yarın sabah gelin arkadaşlar ilgilenir diyerek yönlendiriyor. Ertesi günü bekliyorum. Söylenen servise gidiyorum. Biz sizi alamayız. O teknisyen diğer bayide oraya gidin deniyor. Diğer bayiyi arıyorum. Yer Yok deniyor. Yönlendirmeyi yapan yol yardımını arıyorum. Bayi sizi kabul etmeyebilir biz yoğunluğu göremiyoruz diyor. Sonuç yaz günü size yardımcı oluyormuş gibi davranan görevlilerle ortada kalıyorsunuz.

Sanırım Opel tercihimde yanıldım. Önümde 1700 kilometre yol ve yaz günü kafasına göre çalışmayan bir klima var. Net bir yönlendirme yapmayan görevliler var. Canları sağ olsun.

Opel Astra Elektrik Klima Sorunu

Seda
17 Haziran 2024 13:25
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra'nın Sürekli Arızaları Ve Yetersiz Servis Desteği

Adem
25 Kasım 2024 10:31
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
02 Ekim 2025 17:14
Satın Aldığım Opel Astra Elektrikli Araçta Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği
satin-aldigim-opel-astra-elektrikli-aracta-surekli-ariza-ve-cozum-eksikligi-6.jpg
satin-aldigim-opel-astra-elektrikli-aracta-surekli-ariza-ve-cozum-eksikligi-5.jpg
satin-aldigim-opel-astra-elektrikli-aracta-surekli-ariza-ve-cozum-eksikligi-4.jpg
satin-aldigim-opel-astra-elektrikli-aracta-surekli-ariza-ve-cozum-eksikligi-3.jpg
Mehmet sonucu yetersiz buldu

Opel Astra Elektrik Mağduriyeti!

13 Mart 2024 02:06

Opel Astra'nın Yazılım Sorunları Ve Mağduriyet