Opel Servisinde Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı

Gülcan
03 Ağustos 2024 14:07

2015 model Opel Astra aracımı Opel Otomat Denizli şubesinde yıllık servise verdim. Aracım, aldığımdan beri kusursuz çalışan ve düzenli servis yapılan bir araçtı. Aracı test ettiklerini söyleyerek 12.400 TL ödeme yapıp teslim aldım. Aracı çalıştırır çalıştırmaz araç titremeye başladı, vites 3 ve 4'te bu daha net anlaşılıyordu. Araba titriyor, devir almıyor. Resmen motor kavramıyordu. Tekrar dönüp baktılar, geri verdiler, yine aynı. Artık 3. kez götürdüm. Motora su kaçmış, güya sıfır takılan bujiler sorunluymuş. 5 bin TL'lik orijinal buji taktırdım ve sorunlu deyip sözde değiştirdiler. Motoru yıkarken de su kaçırmışlar. Araba eskisi gibi olmasa da fena değildi. Aldım eve geldim, bir de ne göreyim, torpido kapağı sağ birleşim yerinden ayrılmış. Sağ koltuğa biri oturmuş. Binerken mi vurdu kapağa yoksa başka bir şey mi bilemedik. Eskisi gibi tık diye kapanmıyor. Ben doktorum, iş ve zaman kaybım var. Arabam eskisinden bir tık daha kötü resmen. Hayal kırıklığı, paramla rezil oldum. 5 bin TL verdiğim bujiler de orijinal mi değil mi bilmiyorum.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra Yağmur Sensörü Arızası Ve Serviste Çözüm Bulamama Mağduriyeti

20 Kasım 2023 10:36

Mahmut
18 Nisan 2024 16:24
Opel Astra 1.5D 2020 Servis Kalitesizliği
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Elektrik Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği

Samet