Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
04 Aralık 2023 19:23

Ağustos 2023'te sıfır aldığım Opel Mokka araç, teslimden 15 dakika sonra airbag hatası verdi. Yetkililer daha sonra silinebilir, yeni araç vs. Dediği için başlangıçta ekrana yabancı olduğumuz için bir şey demedik. Ertesi gün hatanın kalıcı olduğunu anlayıp gittiğimizde sıfır aracı servise götürmemiz söylendi.
Servis işleyişinde aracın güncellemelere cevap vermediğini, yetkilerin sadece Almanya'da olduğu iletildi. 1 ay parça bekledik. Parça geldikten sonra değişim yapıldı, yine sonuç alamadık.
Türkiye içindeki servislerde yazılım yetkisi olmadığı söylendi ve aracı da değiştirmediler. Anlayacağınız, 2023 model araba kullanmadan 2024 oldu. Opel Türkiye son derece ilgisiz ve tamamıyla iteleme üzerine kurulu bir sistemi var. Sorunun kronik olduğunu düşünüyorum.

Merhaba. Sorun nasıl çözüldü. Aynısı bende de çıktı aniden

Elif
Elif

Serkan bey bende aracımı 0 aldım bir sene oldu sizinkiyle aynı hatayı verdi götürdüm servise soket arızası dediler sonrasında inkar edip ön kameralarda sıkıntı var dediler sonrasında hiçbir şey yapmadan aracı PC den hataları sıfırlayıp verdiler benim size sorum başka bir problem falan çıkardımı sonrasında araç resmen soğudum arabadan korkarak biniyorum 1 senelik araca

Merhaba. Sorunu nasıl çözdünüz. Bende de aynı hatayı verdi

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka 2023 Model Aracımda Yaşadığım Güvenlik Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Neslihan
07 Nisan 2025 19:28
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araca Güvendim, Motor Arızası Ve Belirsiz Bekleyiş Yaşıyorum

Yusuf
30 Haziran 2025 12:33
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa 2022 Sağa Çekme Problemi

Arif