Onvo Televizyon Işık Sızması

Onvo Televizyon Işık Sızması
03 Aralık 2023 20:17

Hepsiburada'dan Onvo 50 inc televizyon aldım. Kurulumunun yapıldığı gün ışık sızması olduğunu fark ettim. İlk önce Onvo müşteri hizmetlerini aradım. Bana televizyonun fotoğrafı veya video, isim, soy isim, telefon bilgilerimle birlikte onvonun mailine göndermemi istedi. 3 kere atmama rağmen geri dönülmedi. Servisi aradım olabilir normal gibi cümlelerle karşılaştım. Hepsiburada'dan iade için servisin rapor yazması gerekiyor. Aradım fotoğrafları at dedi ve 4 5 gün oldu hâlâ bir dönüş yok. Bu kadar ilgisiz alakasız bir tavırla karşılaşmamıştım. Ne firmadan dönüş var ne servisin ilgisi var. Pişman oldum aldığıma. Eğer Hepsiburada'nın iade 14 gün şartı geçer ise hem Tüketici Hakları'na başvuracağım hem de CİMER'e yazacağım. Bu kadar ilgisiz, müşterisini düşünmeyen bir firma olamaz!

04 Aralık 2023 12:06 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

04 Aralık 2023 13:58

Tüketici ile görüşme sağlandı.

04 Aralık 2023 14:14

Onvo müşteri hizmetleri tarafından geri dönüş yapıldı ve değişim talebi kabul edildi. İlginiz için teşekkür ederim.

Levent sonuçtan çok memnun

Levent
17 Eylül 2024 18:05
65inç Onvo Google TV
Ozge sonuçtan çok memnun

Ozge
19 Kasım 2024 20:47
Yeni Alınan TV'nin Hüsranı
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
25 Mart 2025 18:10