Ali sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Smart TV Sinyal Yok Hatası

Onvo Smart TV Sinyal Yok Hatası
09 Şubat 2024 21:24

Onvo Smart TV satın aldım. Kurulum TKGS ile yaptım. Kanallar güncel sıralı şekilde yüklendi. Kısa bir süre izledikten sonra sinyal yok uyarısı verdi. Önce anten kablosu hatası sandık ve kabloyu baştan sona yeniledik. Daha sonra uyarı yine aynı şekilde devam etti. Bu sefer kablo uçlarını ve alıcı değiştirdik ama hata göstermeye devam etti. Aynı kablo ve alıcıya başka bir Smart TV taktım sorun olmadı? Onvo TV satıp sonra sahip çıkmıyor firma. Bu konuda ne yapacağımızı bilmiyoruz. Servise göndersek çalışıyor hata sizde diyorlar. Hata bizdeyse eğer neden başka TV'ler açıyor kanalları da bu TV hata veriyor. Hayır sizde o an kanallar gösteriyorsa neden sonra hata veriyor. Değişim talep edeceğim ama hangi kapıya gitsek dışarıda kalıyoruz. Bu kadar basit mi ürün satıp ortadan kaçmak. Siz neden satış sonrası destek hizmetinizi kötü kullanıyorsunuz. Yazık değil mi insanların parasına yasal yollara alıp gitmeye. Bir çözüm öneriniz olacak mı çok merak ediyorum.

10 Şubat 2024 11:40 (Şikayetten 14 saat sonra)
13 Şubat 2024 10:04
04 Mart 2024 21:33

İletişime geçtiniz fakat ürünü teknik servis gelip almadı. Yine kendimiz götürdük. Bu sorun değil ama sizin verdiğiniz bilgileri yok saydılar. Ayrıca üründe ana kart yanması varmış ya da temas etmiyormuş teknik servisin dediğimi söylüyorum. Üç haftadan fazladır bir ana kart tamiri yapılmadı? Mağduriyetimiz katmerlenmekte. Onvo firması olarak sizden hala memnun değilim. Kart tamiri olmuyorsa bile garantisi devam eden (bir aylık ürün bile değil) Smart TV ya değişim yapın ya da yeni ana kart gönderin. Hiçbiri olmuyorsa iadesini yapmak istiyorum.

10 Mart 2024 19:48

Dün yani 06/03/2024 tarihinde akşam televizyonu teknik servisten aldım. Hiçbir işlem yapılmamış ve televizyon üç haftadan fazla orada öylece arıza var diye bekledi. Bugün TV nin arızasının devam ettiğini gördüm. Onvo TV değişimini talep ediyorum. Eğer arızanın çözümü yoksa televizyonun ana arızasının giderilmesi söz konusu olmuyorsa değişim yapılmasını istiyorum. Yarın ilk işim aldığım yere geri götürmek olacak. Firma yetkilisi veya çözüm merkezinden kimse ilgilenmiyor. Açık söylüyorum bu şekilde rezil oluyoruz paramızla.

26 Mart 2024 16:10

Ürünün iadesi veya değişimi ile ilgili hiçbir şekilde tarafıma dönüş sağlamadılar. Ben kendim aradığımda hakaret ve saygısızca sözlerle aşağılamaya bile kalkıyorlar. Kimse yardımcı olmuyor. Buradan sonraki adım Tüketici Hakem Heyeti olacaktır.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kanal Sorunları Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Muhammet
19 Kasım 2024 17:34
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV TKGS Kanalları Bulmuyor

Gürkan