Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 43OV6000F Televizyon Donma Problemi

Onvo 43OV6000F Televizyon Donma Problemi
13 Eylül 2024 16:07

Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Limited Şirketinden Amazon üzerinden bir adet Onvo 43'' Full HD Android 13 Smart LED TV, Televizyon aldım. Televizyonda zamanla donmalar yaşanmaya başladı, herhangi bir internet sayfasından film açmak istediğimde donarak beni geri atıyor.

Teknik servisle iletişime geçtim, iade raporu yazdık. Adamlar bize yaptığı dönüşte sadece Netflix ve Youtube.com'da izlememi söylüyor. Böyle mağduriyet olmaz. Madem öyle sadece Netflix ve Youtube.com izlenir yazın alırken.

16 Eylül 2024 07:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

16 Eylül 2024 10:55

Umarım öyle olur aradığım da bana normal olduğunu değişim veya iade yapamayacağınızı belirttiniz. Yani sadece Netflix ve Youtube.com da izleyecekmisim. Gereken yapılmadığı takdirde daha da ileri mecralara başvuracağım.

17 Eylül 2024 11:29

Hâlâ herhangi bir işlem yapılmadı dalga mı geçiyorsunuz bu nasıl bir servis bu nasıl bir müşteri hizmetleri, mağduriyetin dibini gördük.

18 Eylül 2024 13:59
18 Eylül 2024 14:03

Böyle saçmalık hayatımda görmedim. Üzerine Amazon Prime yazıyorsunuz oradan bile izlenmeyecek kadar kalitesiz bir ürün görmedim. Bana kalkmış hâlâ çalışmalarımız devam ediyor yapabilecek bir şey olmadığını söylüyor. Verdiğim parayı da zerresi kadar harm olsun

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kanal Sorunları Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Muhammet
19 Kasım 2024 17:34

Dogan
02 Kasım 2023 15:45
Fearles sonuçtan hiç memnun değil

Fearles
21 Şubat 2024 22:16