Sinem sonuçtan çok memnun

Obilet'te Biletim Yandı

21 Eylül 2024 06:42
Sinem'in Teşekkür Mesajı
“Sorunumla ilgilenildi. Problemim çözüldü. İadem yapıldı. Müşteri temsilcisine ve Obilet'e bu ilgili tutumundan dolayı teşekkür ederim.”

Obilet'ten otobüs bileti aldım. Sefer saati 10.30 saat olarak gösteriyordu. Buna güvenerek ve aksaklık payını göze alarak bir aktarma bileti daha aldım. Saat 05.30 da AŞTİ'de olması gereken otobüs 7 de ancak terminale ulaştı. Aldığım bilet saat 07.00 biletiydi. Bunun üzerine iptal ve iade işlemleri için müşteri temsilcisiyle görüştüm, aksiyon alamadıklarını ve firmayla görüşmem gerektiğini söylediler. Firmayı arayınca sorunu sadece Obilet'in çözebileceğini söylediler. İkinci kez Obilet müşteri temsilcilerine bağlandığımda sorunum çözülmedi, üstüne üstlük bunu göze alarak bilet almalısınız denildi. Mağdur olduğumla kaldım. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Gerekirse sosyal medya mecralarında hakkımı arayacağım. Gerekli yerlere de şikayette bulunacağım. Birden fazla kez mağdur ediliyorum Obilet tarafından

21 Eylül 2024 14:01 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

24 Eylül 2024 20:12

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

24 Eylül 2024 20:15

Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
27 Ağustos 2023 12:35
"Soner Bey gerekli kontrolleri sağlayıp mağduriyetimi giderdi. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum."
Obilet Ve Marses Rötarlı Bileti İptal Etmeyip Paramı İade Etmediler
Obilet Ve Marses Rötarlı Bileti İptal Etmeyip Paramı İade Etmediler
Bayram sonuçtan çok memnun

Bayram
30 Kasım 2024 01:02
"O bilete ve çalışma arkadaşlarına teşekkürler"
Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
09 Aralık 2024 12:27
Obilet Bilet İptali Ve Gecikme Sorunu
Faruk sonuçtan memnun

Faruk
25 Eylül 2024 18:28
"Otobüs firması ile iletişime geçip ek ücreti vererek sorunu çözdüm, Obilet tarafından dönüş yapıldı çözüm için, aradığımızda ulaşabiliyor olsak çözülebilecek sorun için uzun süre beklememiz gerekiyor. Teşekkürler..."
Rüveyda sonuçtan çok memnun

Rüveyda
31 Mayıs 2024 15:41
"Çok zor bir gün yaşarken Obilet tarafından da çok mağdur edilmiştim ama şikayetim sonrası harika bir temsilcileri benimle iletişime geçti ve Neslihan hanım çok anlayışlı, çok ilgiliydi çok memnun kaldım çok minnettarım kendisine ne desem az nasıl teşekkür etsem az Allah kendisinden iyi ki onun gibi insanlar hala var🌸🤲🏻Obilet böyle bir çalışana sahip olduğun için çok şanslısın."
Obilet Paranız Çöpe Gider
Obilet Paranız Çöpe Gider