Obilet Otel Rezervasyon İptali

Obilet Otel Rezervasyon İptali
Ceyhun
19 Aralık 2023 18:11

Obilet üzerinden 23 Kasım'da 4763614 ve 4763691 numaralı Koz Eliba adlı otele rezervasyon yaptırdım. Ancak iki hafta sonra otelden arayarak, o günlerde otelin kapalı olacağını, rezervasyonun iptal edildiğini ve paramın iade edileceğini söylediler. Bunun karşılığında param iade edildi ve 500 TL değerinde kupon kodu verildi. Ancak ne yazık ki, bu durum başıma geldikten sonra, otel rezervasyonunu yaptığım şehirde aynı fiyata muadil başka bir otel bulamadım. Bu yüzden verilen kupon, mağduriyetimi karşılamadı. Sadece yüksek fiyatlı veya yüksek yıldızlı tesisler vardı. Daha sonrasında müşteri hizmetleri ile mağduriyetimin giderilmesi talebiyle şikayet kaydı oluşturdum. Fakat mağduriyetimin giderilmesi yönünde bir geri dönüş alamadım. Obilet'e güvenerek erken rezervasyon yaptırmıştım, ancak rezervasyonun iptal edileceğini ve bu durumun neden olduğunu bilmiyordum. Bu durumdan dolayı Obilet'in, müşterisini korumak yerine iş yeri sahibinin çıkarlarını önemsediğini ve bizi mağdur ederek ortada bıraktığını düşünüyorum. Sürekli kullandığım bir uygulamaydı, ancak bu olaydan sonra tekrar güvenip güvenemeyeceğim konusunda emin değilim. Eğer bu yazımdan sonra mağduriyetim karşılanmazsa, bu uygulamadan otel rezervasyonu yapılmaması gerektiğini iyi öğrenmiş olacağım.

19 Aralık 2023 18:16 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

20 Aralık 2023 16:56

Merhaba Ceyhun Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Emirhan
30 Aralık 2024 19:25
Otel Rezervasyonunda Çifte Çekim Sorunu
Hud sonuçtan hiç memnun değil

Obilet Yanlış Tarih Yönlendirmesi Ve Sıfır Destek: Müşteri Mağduriyeti

27 Haziran 2025 14:05

Rumeysa
23 Şubat 2024 18:38
Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
03 Haziran 2025 22:22
"Anında şikayetimize dönüş yaptılar ilgili otelle sıkıntıların giderileceğini ilettiler bize de 1500 TL indirim kuponu tanımladılar. Kurumsal anlayışla çözüm odaklı oldukları için teşekkür ediyorum"
obilet-uzerinden-yapilan-rezervasyonlarda-otel-tarafindan-onaylanmama-ve-magduriyet-1.jpg

Obilet Otel Rezervasyonu Ücreti Ödedim Fakat Sistemde Görünmüyor

Abdussamed