Netgsm Ve Turkcell Anlaşmazlığı Mağduriyeti

14 Kasım 2024 17:15

Kardeşimin +9054*****829 numaralı hattını Netgsm'ye geçirdim, Kasım'ın 13 ünde geçiş bitti ve hattımız kapandı. Netgsm hattını taktığımızda; şebeke namına bir şey göremedik. Sonrasında internette araştırma yaptığımızda Netgsm ile Turkcell arasındaki anlaşmazlık yüzünde mağdur olduğumuzu gördük. 5 kasımdan itibaren böyle bir sorun olduğu malum ise neden geçiş işlemleri iptal edilmedi? En azından sorun çözülene kadar eski hattımızda beklerdik. Şimdi araftayız. Ne yeni hatta tık var ne de eski. İşin kötüsü yazdığınız cevaplardan gördüğüm kadarıyla sorunun ne zaman çözüleceği meçhul. Bu aşamada başka operatöre geçmeye kalksam o da SMS onayı istiyor. Çalışmayan hattıma SMS nasıl gelecek? BTK nın verdiği karara istinaden (Belirtmiş olduğunuz BTK karar numarası içeriğine nereden ulaşabiliriz? BTK sitesinden ulaşılmıyor! ) Turkcell in hatları açmasını bekliyormuşsunuz. Bu süre zarfında Netgsm ne gibi eylemlerde bulunuyor? Ne gibi yasal mekanizmalara baş vuruluyor? BTK karar verdi diye sadece beklemede misiniz? Konu ile ilgili yaptığınız işlemlerin günlük olarak açıklanması lazım. Milleti merakta bırakmayınız.

profile profile profile
14 Kasım 2024 17:27 (Şikayetten 11 dakika sonra)
14 Kasım 2024 17:46

İlgili kararın numarası ile birlikte metnini yayinlamalisiniz. BTK sitesinde karar metnine ulaşamıyoruz. Ortada karar numarası var içerik yok! Gizli bilgi mi? Bu arada diğer mağdurlara da yol göstermek adına başka operatöre geçişte zararlarımızı netgsm olarak karşılayacak misiniz?

17 Kasım 2024 12:18

14. Kasim akşamı X platformu üzerinden ilgili belgeyi paylaştığınızı gördüm. Burada BTK kararlarına rağmen ilgili operatörün kararlara uymadığı görülüyor. Keşke bu dokümanı daha önce yayınlasa idiniz. Burada diğer operatör ne kadar sorumlu ise bizim bu duruma düşmemizde sizlerinde payı büyük. İlgili gönderide "netgsm ilgili kurul kararı ve BTK mevzuatı çerçevesinde abone alımına devam etmek zorundadır" demişsiniz. Ancak bu zorunluluk yeni abone olacakları uyarmanıza engel değil idi. Web sitenizde abonelik işlemlerinde böyle bir uyarı olsa idi bizde aranızdaki uyuşmazlığın bitmesini beklerdik. İsteyen de bu duruma rağmen abone olabilir idi. Burada hadi bizim mağduriyet imizi geçtim. Sizler haklı iken haksız duruma düşmüş oldunuz. Dolayısı ile sizlerde bu durumdan sorumlusunuz. Saygılar.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
18 Kasım 2024 10:20
Netgsm Taşıma Sürecinde İletişim Kesintisi Ve Bilgilendirme Eksikliği!
Riza sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 10:40

Halil
06 Kasım 2024 23:54
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
05 Kasım 2024 10:58