Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Son Kullanma Tarihi Yakın Ürünler Hakkında

05 Nisan 2024 17:30

Kanyon nespresso mağazasından 04/04/2024 tarihinde 50 kutu kahve kampanyasına katıldım. Alışverişimi yapmadan önce ve geçen hafta da teyit etmiştim kahveleri ne zaman kadar kullanabilirim diye. Sonuçta 500 tane kahve kapsülü alıyorum. İşletme sahibi olmadığım için şahıs olarak bu kahveyi hemen bitirmem mümkün değil. 1 sene diye cevap verdiler. 4 Nisan da makine yı aldım. Benim istediğim kahveler depoda dedikleri için sorun değil yarın alırım dedim. Bugün 05/04/2024 tarihin de kahveleri aldığımda Haziran 2024 son kullanma tarihi olarak gözüküyor. Mağaza ve çağrı merkezi bu ürünlerin yasal satış sürecin de olduğunu söyleyerek hatayı kabul etmiyorlar. Her firma SKT ürünü yaklaşan ürünleri satarken müşteriye belirtir. Benim sormama rağmen söze güvenerek aldığım ürünlerin son kullanım tarihine 2 ay kalan ürünlerin satışının yapılması nasıl doğru buluyorsunuz? Ben sormuş olmasam bile satıştaki kişinin beni 2 aylık bir sürede 500 kapsül kahveyi bitire bilir misiniz diye sorabilirdi. Değişiklik yapamayız demeniz ticari ahlaka sığmayan bir davranış biçimi. Konuşu tekrar inceleyip yanlıştan dönmenizi diliyorum.

06 Nisan 2024 11:24 (Şikayetten 17 saat sonra)
06 Nisan 2024 11:43

500 kahve hemen tüketilmeyeceğini bildiğiniz halde bu cevap veriliyor müşteriyi yanıltılıyor. Ayrıca üstüne basa basa sormama rağmen yanlış bilgi aktarılıyor. Ayrıca sizin yasal süreç dediğiniz 3 aylık süreden az ömürlü kahveler satış edilmiştir.

Emre sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2023 23:25