Yeter Artık! Monster Huma H5

Yeter Artık! Monster Huma H5
15 Temmuz 2024 21:51

Yaklaşık iki sene önce güzel güzel reklamlar, çevrenin 'iyi marka al 'söylemleriyle Monster Huma H5 bilgisayar aldım. Pişman oldum. Bir bilgisayar hiç mi düzen tutmaz. Aldığımdan beri 4 kere servise gönderdim. Öğrenci olduğum halde ağır işlerde kullanmadığım halde adam akıllı hiç kullanamadım. Şimdi tekrardan bozuldu. Sıfırını yolladılar yine sıkıntı şu an da Menteşesinde sorun var ekran kapanmıyor. İçinden bir cızırtı geliyor ve kapanıyor. Gerçekten bıktım artık firmadan ya üst modelini sorunsuz artık bozulmayacak bir ürün istiyorum.

15 Temmuz 2024 21:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

16 Temmuz 2024 10:51

Değerli Samet A., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Busecan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook'un Hatalı Bilgisayar Satması

02 Kasım 2023 13:56

Monster Notebook Huma H4 - Teknik Servis Ve Ürün Kalitesi Çok Kötü

18 Temmuz 2024 16:31

25 Temmuz 2024 12:29

31 Temmuz 2024 12:27
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop: Kronik Arızalar Ve Yetersiz Servis

19 Mart 2025 15:46