Monster Tulpar T7 V20.4 Fan Sürtme Sesi

Monster Tulpar T7 V20.4 Fan Sürtme Sesi
09 Aralık 2023 13:30

Monster Tulpar T7 V20.4 cihazıma sahibim ve 4 Aralık 2023 tarihinde, cihazdan gelen sesin artarak beni fazlasıyla rahatsız etmeye başlaması üzerine, ürünü İzmir Alsancak Gazi Bulvarı'ndaki şubesine servise götürüp teslim ettim. İki-üç gün sonra cihazımın hazır olduğuna dair bir mesaj aldım ve cihazımı teslim almaya gittim. Bana verilen kağıtta; bakım yapıldığı, termal macunun yenilendiği, klavye altının genel temizliğinin yapıldığı, BIOS ve EC'nin güncellendiği, GPU fanının müşteri memnuniyeti adına değiştirildiği yazıyordu. Ancak ses sorunu hala devam etmektedir. Çözülen bir şey olmadığını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

09 Aralık 2023 13:32 (Şikayetten 2 dakika sonra)

09 Aralık 2023 14:28

Değerli Muzaffer T., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T7 V22.2 Bilgisayarımda Sürekli Tekrarlayan Fan Ve FPS Sorunları

26 Temmuz 2025 21:57

23 Ekim 2024 16:42
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Dört Yıldır Süren Fan Ve Isınma Sorununa Çözüm Bulunmuyor, Takas Talebim Var

30 Mayıs 2025 16:27
Dört Yıldır Süren Fan Ve Isınma Sorununa Çözüm Bulunmuyor, Takas Talebim Var
Orhun sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 17:29

24 Ocak 2024 04:08