Monster Tulpar T5 V23.2.2 Yeni Ürün Pil Sorunu

04 Ocak 2024 12:20

26.12.2023 tarihinde Monster Notebook sitesinden satın almış olduğum Tulpar T5 V23.2.2 15,6" Oyun Bilgisayarı 28.12.2023 tarihinde elime ulaştı. Cihazı tamamen şarj edip Windows kurulumunu gerçekleştirdim ki bu süreçte cihaz şarjdan çıkartılmadı. Ertesi gün cihazı açtığımda şarjı 33 olarak gözüküyordu ki bu durumda pek makul değildi. Anlık olarak cihazın şarj aletini almaya gidip geldiğimde şarj bir anda 17 oldu. Aynı dakika içerisinde 6 oldu ve birden cihaz kapandı. 30.12.2023 sabahı olayı anlatmak için yetkili servislerini aradım. Durumun normal olmadığını cihazı en yakın teknik servise gün içerisinde bırakabileceğim bilgisini verdiler. Cihazı Kadıköy servislerine götürüp durumu anlattım ve cihazda tamirat değil değişim istediğimi de dile getirdim. Sıfır olan bir ürüne neden ilk günden tamir edilme ihtiyacı duyulsun demek ki tarafıma ayıplı ürün satılmış. 02.01.2024 tarihinde cihazın hazır olduğu SMS'i geldi. Servisi arayıp cihazda ne işlem yapıldığını sordum. Pil ömrünün kontrol edildiği ve %99 olarak gözüktüğü bu yüzden cihazın sıkıntısız olduğu bilgisi verildi. Ancak 33'den neden kapandığına dair herhangi net bir bilgi verilemedi. Pil kullanımı kısmında bile cihazın 33den 0a düştüğü net bir şekilde görülüyorken cihazın gerçekten sıkıntısız olduğuna maalesef inanmıyorum. Cihazın tekrar kontrol edilmesi için ek arıza talebi oluşturdum ve şu an beklemedeyim.

04 Ocak 2024 12:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Ocak 2024 13:07

Değerli Saliha E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Talepleriniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Anlayışınız için teşekkür eder, mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Saliha
04 Ocak 2024 14:29

Mert bey tarafımı arayıp sürecin hızlandırılmasını, teknik kontrollerin tekrar yapılıp şikayetimin değerlendirilme sürecini takip edeceğini bildirdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Gelişmeler ne şekilde olacak bekleyip göreceğiz. Süreç sonuçlanınca tekrardan güncelleme yapacağım.

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Metehan
11 Haziran 2024 21:56
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
14 Ekim 2024 21:33
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Ayıplı Bilgisayar Veya Değişim

Ekrem
27 Kasım 2023 19:23
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
10 Temmuz 2023 12:16
"Öncelikle Olarak Müşteri Temsilcisi Mert Bey'e Çok Teşekkür Ederim. Yapıcı ve Olumlu Bir Şekilde Durumu İzah Ettikten Sonra Yardımcı Olup Durumu Çözdüler. Çok Teşekkür Ederim Kendisine."
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
22 Şubat 2024 13:51
"Ürün Değişim Yapıldı Teşekkürler"
Monster Tulpar T5 Mavi Ekran
Monster Notebook Kategorileri