Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T5: Teknik Servis Ve Donanım Sorunları

Monster Tulpar T5: Teknik Servis Ve Donanım Sorunları
23 Aralık 2024 13:03

Monster Tulpar T5 sistemine sahibim. Sistemim İ7(10), 32GB RAM, RTX 3060 ekran kartına sahip. Aldığımdan beri her teknolojik üründe karşılaşabileceğimiz sıkıntılar mevcuttu. Ürün daha sonra çökmeler, masaüstünde takılı kalmalar, Youtube.com video izlerken dahi çökmeler meydana geldi. Unreal Engine boş bir alana 400x400'lük bir nesne eklediğimde dahi çöküyordu. Her şey Ankara'daki servise cihazı teslim ettiğimde başladı. Benden habersiz garantisi biten cihazın sıkıntısı var diye Anakartını değiştirdiler ve ürünü yolladılar. Daha sonra sıkıntılar başlayınca kendileriyle iletişime geçtim. Monster anydesk üzerinden sisteme bağlandı, ancak durum devam etti ve bende Nvidia ile iletişime geçtim. Kendileri de uzaktan bağlanıp birkaç işlem gerçekleştirip GPU-z üzerinden testler yapmamı istediler. Sonuçları kendilerine gönderdiğimde bilgisayarda donanımsal bir sıkıntı var, sistemi üreticinize gönderin ve bizi de bilgilendirin dediler.

Şimdi KAR1224109**9 servis numaralı ürünüm yaklaşık 1 haftadır teknik serviste test aşamasında. Bugün kendilerini aradım bana diyorlar ki hiçbir problem görmedik. Bu cihazda hiçbir sıkıntı yok. Hem Monster hem Nvidia donanımsal sıkıntı var demesine rağmen kendileri şimdi de cihazda hiçbir sıkıntı yok diyor. Sürekli klasik Monster Windows güncelleyin deyip geçiştiriyor. Her zaman ki gibi hiçbir çözüm sunmuyor.

Kısacası Monster pişmanlıktır. Ürününün arkasında durmayan yerli firma ve donanımsız teknik servis.

Muhammed
24 Aralık 2024 14:46

Monster notebook iletişime geçti. Süreç tamamlandıktan sonra detaylı bir şekilde aktaracağım.

Ugur sonuçtan çok memnun

Ugur
03 Haziran 2024 17:01
"Hızlıca bilgisayarıma bağlanıp gerekli düzeltmeler yapıldı. Sorunum çözüldü. Teşekkürler..."

Aybegüm
03 Eylül 19:47
Monster Tulpar Laptop Sürekli Arızalanıyor, Servis Sorunları Çözmüyor
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
20 Eylül 2023 21:48
Turan sonuçtan memnun

Turan
02 Kasım 2024 12:41
"Ürünüm için ana kart değişimi yapıldı. Teşekkürler"
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
18 Nisan 2024 10:19
Monster Tulpar T5 V19.1 Kronik Kapanma Sorunu.
Monster Notebook Kategorileri