12 Kasım 12:58

Merhaba,
Monster Tulpar kullanıcısıyım. Ürünümde bir sorun yok iken ekran bir sabah kalktığımda içerisine bir şeyler olmuştu. Servise gönderdiğimde benden kaynaklandığı darbe aldığı söylendi. Darbe gibi bir durum söz konusu değildi. Zira en ufak bir çizik dahi yok ekranda. Fotoğraflarda olan ise iç panel kısmında. Panel değişimi yapılacağı söylendi ve 60 hz var olan paneli 5000 küsur lira fiyatı olduğu söylendi. Ben ise doğal olarak yüksek hz de bir panel istediğimi ve bu fiyatın çok fazla olduğunu belirttim. Arkadaşlar test ettiğini fakat var olan panelden başka bir panelin uygun olmadığını belirttiler. Bu fiyata çok iyi paneller var iken bu denli yüksek bir fiyatta düşük bir panele razı olmak beni çok üzdü. Arkadaşlar yine indirim sağladılar fakat 4700 TL bile bu panel için yinede çok fazla. Bu yaşadığım sorunlar yetmez gibi arkadaşlar kargo ile veya sebebini bilmiyorum. Çok geç işlem sağlıyorlar. Tamam anlıyorum bir tek benim ürünüm yok fakat zaten perşembe günü 14 gün doluyor. Var olan sürenin zaten üzerine çıkmış durumda. Her açıdan memnuniyetim - lerde. Çok mağdur durumdayım. İki durum içinde. Yetkili arkadaşlardan yardım istiyorum. İyi çalışmalar.

Monster Notebook: Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Maliyetler

Ömer
02 Temmuz 18:20

Monster Abra A7 V20 Ekran Ve Şarj Problemi!

İbrahim
05 Mayıs 23:11