Monster Pişmanlıktır. T. H. Heyetine Veya Mahkemeye Gideceğim

Monster Pişmanlıktır. T. H. Heyetine Veya Mahkemeye Gideceğim
17 Kasım 2023 03:492.114
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
Yardımcı olan yetkililere teşekkürler.

Bu şikayeti kaç sene önce yazdım görünüyor. Bilgisayarı aldığım andan itibaren kullanmadım. Oyun bilgisayarı ile oyun oynayamadım. Yeğenlerim ateş ve su oynarken dahi bilgisayar ötüp kapandı. Videoda görüldüğü üzere BİP sesi durmaksızın ötüyor ve bilgisayar kapanıyor. Fotoğrafta gördüğünüz üzere ise 3 veyahut 4 hafta önce teknik servisten dönen kağıtta BİP sesinin çözüldüğü yazılmış. Senelerdir sizinle uğraştım olmadı. Yardım etmemek için elinden gelen her şeyi yapan tüm çalışanlarınıza hakkımı helal etmiyorum. Neredeyse hepiniz ahlaktan nasibini almamış insanlar olduğunuzu gördüm. Ahlaklı insan sattığı malın ayıplı olduğunu kabul eder ve bunu düzeltmeye çalışır. Ömrü hayatınızda işleriniz rast gitmesin. Benim bulunduğum bu sinir halinin 100 katını yaşayın. Garanti süremin bitmesinden hemen önce son kere belki insafa gelir yapılır diye gönderdiğim bilgisayarın 2 senedir kronik BİP sesi çözülememiştir. Tüketici Hakem Heyeti veyahut mahkeme yoluyla neler yapabileceğimi öğreneceğim ve bu işin peşini bırakmayacağım. Bu dünyada olmasa diğerinde yakanıza yapışacağım. Ömrü hayatımda ilk defa aldığım oyun laptopunda oyun oynayamadım. Ders çalışamadım. Beni bu hale sokanlara hakkım helal değildir.

1 Destek
17 Kasım 2023 03:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Kasım 2023 12:31

Değerli Orhan B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

19 Kasım 2023 00:13

Ben bilgisayarı gönderdim ve dediğiniz gibi not bıraktım. Eğer olur da değişim gerçekleşirse çok memnun olacağım. Lütfen bu konunun takipçisi olun ve bu zamana kadar çektiğim sıkıntılardan beni kurtarın. Donanımsal bir sorun olduğunu %100 olacak şekilde tahmin etmiyorum, biliyorum. Bana en kısa zamanda bu bilgisayar denetlenirken siz de takipçisi olup dönüt sağlarsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.

22 Kasım 2023 10:05

Ürünümün değişim talebi onaylanmıştır. Yardımcı olan tüm yetkili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle Mert beye sevgiler.

22 Kasım 2023 10:06

Yardımcı olan yetkililere teşekkürler.

Monster Servisi Bilgisayarımı Bozdu

Nuray
16 Haziran 2023 17:17632

Bilgisayarımı 6 Haziran'da sadece ısınma sorunu için gönderdim. Daha sonra bilgisayar elime ulaştığında hem kırılmıştı h...

1 Destek

Monster Abra A7 V14.6.2 Kapanmıyor

Burak
22 Ekim 2023 14:512.603

Bir ay evvel Monster'dan oyun bilgisayarı satın aldım. Aldığım günden beri bin pişmanım. Bilgisayar daha ilk birkaç günd...

Tümünü Gör

Metin
Monster Laptop Oyun Oynarken Donma

Monster Laptop OyunOynarken Donma

Enes
Monster Notebook Donma Ve Akabinde Oluşan Ses!

Monster NotebookDonma Ve Akabinde Oluşan Ses!

Nilsu

Öne ÇıkanKonular