20 Kasım 2023 21:09

10 Kasım 2023 Cuma günü Monster Abra A5 v16.4.1 model bilgisayarımı fan değişimi için Ankara Söğütözü'nde bulunan teknik servise bırakmıştım. Bilgisayarımı 14 Kasımda kardeşim teslim aldı. 18 Kasım 2023 Cumartesi günü bilgisayarımı kardeşimden teslim alırken sağ üst köşesinde menteşenin bulunduğu noktada bir kırık fark ettim. Kardeşime sorduğumda bilgisayarı kullanmadığını ve dolaptan çıkartmadığını söyledi. 10 Kasım da teknik servis fotoğraflarından anlaşılacağı üzere sağlam olarak bıraktığım bilgisayarımı kırık olarak aldım. Hasarın giderilmesini talep ediyorum.

20 Kasım 2023 21:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Kasım 2023 13:27

Değerli Metehan B., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Dilediğiniz zaman Çözüm Merkezimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Muhammed sonuçtan çok memnun

08 Şubat 2024 20:03
"Özellikle mert beyin ilgisi için teşekkür eder sorunu en iyi şekilde çözdü kendinisinin daha güzel yerlere gelmesi dileğiyle kolay gelsin"
Okan sonuçtan çok memnun

25 Temmuz 2023 13:44
"Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."
Musab sonucu yetersiz buldu

02 Haziran 2024 18:43