Harun sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Oyun Bilgisayarı Şarj Kesme Sorunu

28 Mart 2024 22:22
28 Mart 2024 22:27 (Şikayetten 4 dakika sonra)

29 Mart 2024 10:27

Değerli Harun Y., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

20 Nisan 2024 10:51

Atakan bey benimle iletişime geçme ihtimaliniz var mı

20 Nisan 2024 16:27

Değerli Harun Y., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

26 Nisan 2024 11:26

Merhabalar Monster notebook teknik servisi dün tarafıma ulaşım sağladı. Şarj adaptör kaynaklı sorun olduğu bu sebeple cihazımda arıza meydana geldiğini bildirdiler gayet anlayışlı halden anlayan şekilde mağduriyetimle ilgilenip cihaz değişimini uygun gördüklerini tarafıma illetiler. İnşallah gelen cihazda herhangi bir sorun yaşamam ama yaşarsam da ürününün arkasında olan bir markadan alışveriş yapmanın rahatlığı var başta Monster notebook ve konuyla ilgilenen atakan bey ve diğer çalışanlara teşekkürler sunarım

26 Nisan 2024 11:28

Sizlere teşekkürlerimi sunarım basta atakan bey ve diğer çalışanlarınıza hiçbir zaman mağduriyet yaşatmıyorsunuz kul yapımı cihaz illa sorun olur ama arkasında bizleri düşünen sizlere teşekkürler ederim

01 Mayıs 2024 21:10

Bugün değişim olan cihazımı aldım fakat teslim alırken acelem olması sebebiyle kontrol edemedim eve geldiğimde yaptığım kontrollerde 1 TB SSD olarak verdiğim cihazın 512 GB olduğunu gördüm 4. Sefer değişime gidecek anlaşılan tam memnun olacağım bu sefer olacak derken kaç aydır servislere git gel vakit harca yakıt harca hevesin kursağında kalsın size yinede çok teşekkürler atalan bey keşke serviste sizin gibi olsa

Bengisu

Merhaba bende de aynı sorun mevcut. Cihazımı servisten problemi yok denilerek hiçbir işlem yapmadan geri gönderdiler. Siz çözebildiniz mi? Tekrar servise mi gönderdiniz? Vs. Bilgilendirirseniz sevinirim

Harun

Cihazda adaptör arızası varmış cihaz değişim oldu ama keşke değişim değil iade talep etseymişim 2.5 aydır kullanmak nasip olmadı Allah sizinde yardımcınız olsun iyi günler

Harun

Merhaba çok yöntem denedim araştırdım fakat çözemedim şu an tekrar servise verdim ve Monster müşteri memnuniyetine güveniyorum birincide mağdur etmediler bunda da aynı özveri ile ilgileneceklerinden şüphem yok sonucu buradan güncelleyeceğim

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Eksik Vida Ve Yanlış Termal Macun Uygulamasıyla Garanti Dışı Bırakıldım

07 Mayıs 15:45
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 17:08
Monster Abra A7 V14 Control Center Sorunu