Monster Notebook Ölü Piksel Şanssızlığı

11 Haziran 2024 14:47666
Kadir'in Teşekkür Mesajı
Belirtmiş olduğum hassasiyetlerim çözüm odaklı karşılık verilerek değişime karar verildi teşekkürler ederim.
10 Haziran 2024 11:37

Merhabalar Hepsiburada üzerinde indirim yakalayarak sipariş verdiğim ve de 08.06.2024 tarihinde teslim aldığım laptop ımda ölü piksele rastladım. Servisle iletişime geçtiğimde 15 koşulsuz iade hakkim olduğu ya da ilk 30 gün panel değişimi hakkım olduğu söyledi. Normal şartlarda hiç kimse yeni aldığı ürüne tamirat istemez. Geriye kalan iade seçeneği de indirimli olarak aldığım ve iade ettiğimde taksitli olarak aldığım için iade kredi kartıma taksitler halinde yansıyacak ve limitim aydan aya artacağı için limit yetersizliğinden tekrar sipariş vermem söz konusu değil. Bu kusurlu ürünü de sineye çekmek istemiyorum. Tarafımın aranarak çok önem verdiğiniz mutlu müşteri olarak sorunumun çözülmesini rica ediyorum. Bu arada piyasadaki paketleme olarak 1 numara laptop markası olarak gördüğüm insanı özel hissettiren Monster markasının kimseyi mağdur etmeyeceğini düşünüyorum.

11 Haziran 2024 14:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

11 Haziran 2024 16:09

Merhaba aranmışım ama müsait olmadığım için açamadım tekrar aramanızı bekliyorum

11 Haziran 2024 16:21

Değerli Kadir Y., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

11 Haziran 2024 16:24

Metin
Monster Laptop Oyun Oynarken Donma

Monster LaptopOyun Oynarken Donma

Enes
Monster Notebook Donma Ve Akabinde Oluşan Ses!

Monster NotebookDonma Ve Akabinde Oluşan Ses!

Nilsu

Monster Notebook Kategorileri