Monster Notebook Laptopa Su Döküldü

Monster Notebook Laptopa Su Döküldü
15 Aralık 2023 19:23

Ürünle ilgili bir sorunum yok. Abimin laptopunu kullanırken üstüne gazlı içecek döküldü. Ben de cihazı pirince yatırdım ve 2 gün beklettim. Şimdi ise ilk başta mavi ekran geliyor ve 'Bir sorun oluştu, bilgisayar yeniden başlatılacak.' diyor. Sonra yeniden başlatılınca siyah ekranda yazılar çıkıyor. Hangi tuşa basarsam o yazının aynısının kopyası oluyor. Sorun önyükleme ile alakalı olabilir.

15 Aralık 2023 19:07

Yeniden başlatın ve uygun Önyükleme aygıtını seçin veya Seçilen Önyükleme aygıtına Önyükleme Medyasını takın ve bir tuşa basın.

Çıkan hata tam metni bu şekilde

15 Aralık 2023 19:28 (Şikayetten 4 dakika sonra)

16 Aralık 2023 15:18

Değerli Durmuş Y., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Osman sonuçtan çok memnun

17 Haziran 2024 12:28
"Teşekkürler sorunum çözüldü umarım bir daha yaşamam"
Monster Notebook Mavi Ekran Sorunu

20 Ağustos 2024 21:58

20 Haziran 2023 14:06
Monster Notebook Ekran Kartı Problemi Ve Teknik Servis Yalanı
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 16:04
Monster Notebook Kategorileri