Onur sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 18:31

Monster Notebook markasının, satmış olduğu ürünün arkasında durmadığını üzülerek belirtmek isterim. Ürünü aldığım tarihte çektiğim fotoğraf, ürün elime ulaştıktan sonra çekilmiştir. Diğer fotoğraflardaki alt taraftaki çizgi ise birkaç gün sonra çekilmiştir. Çizginin başlangıçta dikkatimi çekmemişti çünkü kullanıma engel olmuyordu. Ancak zamanla ekranı açıp kapatmakla birlikte dikey çizgi oluştu ve bu sayı arttı. Ürünü Nevşehir'e sipariş ettim. Garantiye gönderdiğim üründe driver ve ısınma sorunları yaşadım, bilgisayar kendiliğinden kapanmaya başladı. Nevşehir'de olduğum için ürünü kargoya veremedim, ancak İstanbul’a gidip teslim ettim. Servis, bana 4890 TL faturası çıkardı. Markanızı güvenerek aldım ancak şu an, Fiyatı kabul etmiyorum ve itiraz ediyorum. Ekranımın problemi çözülmezse, Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuracağım ve bilirkişi raporu alacağım. Aksi takdirde, şikayetvar.com gibi platformlarda paylaşacağım. Arayan yetkilinin ses kayıtları bende mevcut. Ürünle ilgili yapılan tek geri dönüş, 4 aylık olmasıydı. Eğer müsait olsaydım, ürünü bizzat ilk aldığım zamanlarda götürürdüm. Google’da "Monster Notebook alınır mı? " şeklinde arama yapınca, şikayetleri gördüm. Ekran ve panel arızaları konusunda birçok kullanıcı şikayet etmiş. Sorun çözülmezse, yaşadıklarımı tüm mecralarda paylaşacağım.

Tarafınıza iletmiş olduğum e-posta üzerine, beni arayarak verilen fiyat üzerine %20 indirim sağlayacaklarını ya da ücretsiz, ölü pikselli teşhir ürünüyle değişim yapacaklarını belirttiler. Tüm bunlara rağmen, üretici kaynaklı hatanın bedelini benim üstlenmem gerçekten içler acısı. Peki, siz değerli kullanıcılar, Monster Notebook almak ister misiniz? Benim sorunum hala çözülmediği için, ilgili kuruluşlara şikayetimi iletmek için kollarımı sıvamış durumdayım. En kısa sürede tarafıma dönüş yaparlarsa, sizleri bilgilendirmekten gurur duyarım.

20 Aralık 2024 14:01

Monster Notebook Ayıplı Ürün!

Merhaba,

Yaklaşık dört ay önce satın almış olduğum **Monster abra A5 V21.4 model cihazımda, kargo veya üretim kaynaklı bir ekran sorunu oluşmuş. Ürünümü Nevşehir’den internet üzerinden sipariş ettim ve elime ulaştığında büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Ekranın görev çubuğu kısmında yatay boydan boya bir çizgi vardı. Çalıştığım için cihazı hemen kargoya vermek istemedim, çünkü tekrar hasar yaşamak istemedim. Ancak zaman geçtikçe bu çizgi arttı ve ekranın sol kısmına dikey bir çizgi de eklenmeye başladı. Bu dikey çizgi ekranın kapağını hareket ettirdiğimde sürekli gelip gidiyordu. Cihazı kullanmaya devam ettikçe, ekranımın sağ tarafındaki çizgiler çoğaldı ve sol kısmı tamamen görünmez hale geldi. Bunun üzerine Nevşehir’den İstanbul’a dönmem gerekti ve Kadıköy’deki yetkili servise başvurdum. Cihazın ekranındaki sorunu belirttiğimde, ilk başta 4890₺ ücret talep ettiler. Ancak, fotoğrafları mail yoluyla göndererek kusurumun olmadığını ispatladıktan sonra bana iki seçenek sundular: Birinci seçenek, ekran değişimi için %20 indirim yapılması, ikinci seçenek ise teşhir ürünü (ölü pikselli) bir ekranla değişim yapılmasıydı. Kendimi haklı gördüğüm için bu teklife karşı çıktım. Fakat, ilgili servisin destek dosyamı kapatarak süreci sonlandırdığını gördüm. Benim gibi mağdur olan birçok kullanıcı olduğunu sosyal medya ve çeşitli platformlarda fark ettim. Verdiğim paraya mı üzüleyim, yoksa Türk bir marka olmasına mı? Bu durumu sizlerle paylaşmak istedim. Sizler de böyle bir durumda mağdur olmak ister misiniz?

Saygılarımla.

1734692047269.img-0129.jpg
1734692031367.img-0092.jpg

07 Nisan 2024 14:50
Alpay sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 16:45
Monster Notebook Servisi: Cihazımın Performansını Ve Güvenilirliğini Tehlikeye Attı

15 Şubat 2025 16:40
Monitörde Süregelen Çizgi Problemi Ve Yetersiz Servis
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 18:28
Monster Bilgisayarımın Ani Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti
Monster Bilgisayarımın Ani Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti
Tensa sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 22:43

Monster Notebook Kategorileri