Monster Notebook Gaming Laptop'un Batarya Ve Ana Kart Sorunları: Müşteri Mağduriyeti

23 Ekim 2024 12:49

Monster gaming laptop açılmama sorunu! 25.09 2019 tarihinde aldığım oyun bilgisayarım 1 yıl sonra tek tuşla açılmamaya başladı ve statik elektrik vardır diye fn+b, fn+d tuşlarına aynı anda 15 er saniye basarak açmam söylendi. Geçen haftaya kadar bu şekilde açıyordum ama geçen hafta hiç tepki vermemeye başladı bilgisayar. Arkasını açtım ve bataryasının şişmiş olduğunu gördüm. O kadar şişmiş ki arka kapağı tekrar kapanmadı bende patlamasından korkup bataryayı çıkartıp sorun düzelir diye orijinal kendi bataryasından sipariş verip taktım ve düzelmedi.

Ürünü Monster'a kargoladım ve 11.10.2024 tarihinde kar102499289 numaralı teknik servis kaydınız açılmıştır diye mesaj geldi. Bugün süreç nasıl işliyor diye aradığımda anakartta arıza tespit ettiği ve ekspertiz sürecinin devam ettiği söylendi. Fakat bunun ücretinin %99 benim ödemem gerektiği söylendi. Bu da laptop parasına eşdeğermiş. Kullanıcı hatası olmayan jelatinlerinin bile hala üzerinde olduğu laptopum 5 yılın sonunda çöp oldu.

'' kaldırmadığı oyun olursa iade garantisi '' ne güvenerek aldığım Monster gaming laptopun 5 yıl sonunda çöp olup Monster'in ürünün arkasında durmaması gerçekten üzücü. Harici SSD ve ek RAM ilave edilerek döneminin yaklaşık 3.5 asgari ücret ödenerek aldığım laptop 5 yıl dayandı şaka gibi... Monster sayesinde 15 yıl önce aldığım A** marka laptopuma geri dönüyorum. Hiç olmazsa hala açılan bir laptop. Bakalım ekspertiz raporunu Monster nasıl değerlendirecek. Merakla bekliyorum. Umarım kullanıcısının yanında olur ve laptopumu onarıp geri gönderirler.

Teknik Servisten Çıkmayan Monster Notebook Sorunu

24 Mart 2024 17:26

Monster Laptop'un Garanti Süresi Sonrası Kronik Sorunları

18 Mart 2025 12:05

23 Ocak 2024 18:01
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Monster Dizüstü Bilgisayarımın Anakart Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti

24 Mart 2025 00:36
Soner sonucu yetersiz buldu

Monster Servis Takip Sayfasını Güncelleme Yapılmıyor.

28 Haziran 2024 13:45
Monster Notebook Kategorileri