Monster Audio Thx Ses Sorunu

10 Eylül 2023 17:15

Tulpar T7 V19.7 Kullanıcısıyım. Bilgisayardan inanılmaz derecede memnunum. Fakat Audio thx de sorun çıkmaya başladı. İlk başlarda bildirim sesi geldiğinde sesi kısılıyordu. Sonralardan ise (Not: Ben kulaklığımı sürekli PC'ye takılı kullanırım. Kulaklığı kullanacağım zaman kulaklığa geçiş yaparım, kullanmayacağım zaman thx'e geçişi yaparım) thx'e geçiş yaptığımda kulaklığa sesi verdiriyordu, normal sesin çok çok üstünde verdiriyordu. Kulaklığı girişinden çıkartman zorunda kalıyordum. Şimdilerse ise thx'e geçiş yaptığım zaman 1 2 saniye ses veriyor hemen sonrasında ses 0'a düşüyor ve kesinlikle ses gelmiyor. Sesi yükselttiğimde de herhangi bir ses gelmiyor. Müşteri hizmetleri aradığımda ise sadece sürücüleri yüklettirdi. Kendisi yardımcı olamadığı için kapatma ihtiyacı duydum, sürekli aynı şeyleri diyordu. Şu anda sadece Realtek Audio'dan ses geliyor. Thx çalışmıyor. Müşteri hizmetleri bunun sebebini bulamadı. Araştırdığımda ise bu sorunu yaşayan bir çok kişi var. Stabil bir arızanın nasıl çözümünü bulamıyorlar hayretler içerisindeyim. Onun dışında harika bir firmasınız.

10 Eylül 2023 17:18 (Şikayetten 3 dakika sonra)

10 Eylül 2023 17:37

Teşekkürler beklemedeyim.

11 Eylül 2023 12:53
11 Eylül 2023 22:05

Yazı içerisinde yazdığımda halde tekrar sürücüleri yüklettirdiniz, fakat değişiklik olmadı. Daha önce de ter temiz bir kurulum yaptım. Fakat yine sonuç değişmedi. Sonuç başarısız.

12 Eylül 2023 09:02

Değerli Emre K., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Emirhan
Emirhan

Aynı problemi ben de yaşadım sürücüyü sildim tekrar yükledim ancak thx audio'nun 20.2 bilgisayarı değil de 20.3 sürücüsünü indirmişim bu da uyumsuzluktan dolayı bilgisayarımdaki sesi bir süre getimesine rağmen gene ses gitti. Buna dikkat etmek lazım yaşadığın problem bunun gibi bir şey olabilir insanlık hali gözden kaçabiliyor diye söylemek istedim. Benim de Monster bilgisayarımı genel bakıma götürmüştüm içindeki 3-4 vida eksik geldi. 4'lü vidalı bir kısım var ise 2-3 vida ile tutmuşlar o şekilde demek istediğim parça da alıyorlar. O yüzden bakıma karşı biraz temkinli olmakta fayda var.

Kader sonuçtan çok memnun

06 Ekim 2023 18:48
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 11:15
Monster Notebook Kategorileri