Can sonuçtan hiç memnun değil

Monster Ana Kart Yanması

06 Nisan 2024 13:19

Monster Notebook markasının garantisi yeni bitmiş ve ben bu bilgisayara gözüm gibi baktım; üzerinde çizik dahi olmayan, bir sene kullanmadığım (askerlik görevim nedeniyle) bilgisayarı bugün kullanılamaz hale geldiğini öğrendim. Zamanında 16.000 TL ödeyerek satın aldığım bilgisayar şimdi bana 26.000 TL'lik bir masraf çıkarıyor. Bilgisayarın piyasa değeri 20.000 TL civarında olmasına rağmen, ekstra masrafların da çıkabileceği belirtiliyor. Cihazın anakartı arızalanmış ve Monster Notebook'un piyasada nasıl bir firma olduğu konusunda fikir sahibiyiz. Parçaları satın alıp bir araya getirerek satışa sunan bu firma, anakartlar konusunda sıkça sorun yaşadığı bilinen birçok bilgisayarın da problemiyle karşı karşıya. Monster yerine, üzerinde araştırma ve geliştirme yapılmış, daha kaliteli bilgisayarlar tercih edilmeli. Bilgisayarımın tamir edilmesi için iki gün bekleyeceğim. Satış sonrası hizmetlerde yeterince ilgi göstermedikleri için bilgisayarımın bir kenara atıldığını düşünüyorum. Bir bilgisayarın toplanması ne kadar sürer ki? Cumartesi saat 11'de haber verildiği halde, işlemler bugün tamamlanmayacak ve pazartesiye kalacak. Çok iyi, çöp haline gelen bilgisayarımı almak için iki gün daha bekleyeceğim. Aldıktan sonra ise parçalarını satmayı düşünüyorum. Monster'a ait olmayan, daha kaliteli parçalar tercih edeceğim.

06 Nisan 2024 13:22 (Şikayetten 3 dakika sonra)

06 Nisan 2024 14:58

Değerli Can S., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Onur

Can
Can
06 Nisan 2024 15:01

Evet sorun çözülmedi 26000 TL yoksa yapılmayacak

Emre
Emre

Probleminizi çözdüler mi?

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 11:28

04 Temmuz 2024 19:27