Halil sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra V15.8 Şarj Sorunu

28 Mart 2024 06:11

Monster marka bilgisayarımı şarj olmama ve sürekli şarjın kesilip devam etmesi şikayetinden dolayı servise gönderdim. Batarya sorunu olduğu belirtildi ve ücreti karşılığında değiştirilmesini sağladım fakat sorun hala devam ediyor. Ayrıca, giderken hiçbir sorunu olmayan bilgisayarım, şimdi Wi-Fi ağlarını hiç görmüyor veya çok zayıf algılıyor. Oldukça olumsuz bir deneyim yaşadım.

02 Nisan 2024 13:43

1. Servis Şikayetleri Monster marka bilgisayarımı şarj olmama ve sürekli şarjın kesilip devam etmesi şikayetinden dolayı servise gönderdim. Batarya sorunu olduğu belirtildi ve ücreti karşılığında değiştirilmesini sağladım fakat sorun hala devam ediyor. Arızayı doğru düzgün tespit etmeden bana batarya sorunu olduğu söyleniyor ama arıza çözülmüyor. Ayrıca, giderken hiçbir sorunu olmayan bilgisayarım, şimdi Wi-Fi ağlarını hiç görmüyor veya çok zayıf algılıyor. Oldukça olumsuz bir deneyim yaşadım.

2. Bilgisayarı sorunun çözülmesi adına tekrar servise gönderdim. Wi-Fi kartının anten kabloları takılmamış kendi imkanlarımla açıp sorunu düzelttim. Monster ekibi bu sorunun çözümü olarak windowsu tekrar kurmam gerektiğini söylemişti. Oldukça komik... Servis raporuna göre şarj adaptörü arızalı, batarya arızalı, şarj soketi arızalı ve ilk batarya ücretinden bağımsız 2200 TL ücret talep ettiler. Sonuç olarak şarj sorunu ile servislerine gelen bir laptopun arızasını ikinci seferde bulduğunu iddia eden harika bir firma, şarj soketine nasıl bakmazsınız, şarj adaptörü %100 çalışıyor (6 farklı Monster cihazda denendi), batarya ölçümünde pil sağlığı %65 denilen batarya ikinci serviste kesin çalışmadığı iddia ediliyor. Teknik servis kalitesi olarak maksimum bu kadar kötü olunabilir.

Sonuç: bilgisayarımı geri istedim yapılan işlemlerden şarj soketi dışındaki önerilen işlemleri reddettim. Çalışan parçalar, çalışmıyor denilerek servis hizmeti verilmez.

Ek
Ek
28 Mart 2024 06:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Mart 2024 14:18

Değerli Halil B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Halil
28 Mart 2024 14:31
Monster Abra V15.8 Şarj Sorunu

Teşekkür ederim Furkan Bey, Wi-Fi sorununun sebebini buldum. İşini çok seven servis yetkilisi arkadaşlar Wi-Fi anten kablolarını takmamışlar. Şarj sorunu için servise göndereceğim.

Doğan

Nedir son durum

Halil

Tekrar servise göndermemi istediler.

12 Ocak 2024 23:58
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bilgisayarda Batarya Ve Isınma Sorunları, İlgisiz Servis

10 Haziran 15:52
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 16:36
Monster Notebook Kategorileri