Hüseyin sonuçtan çok memnun

Monster Abra A5 V18.1 Control Center Yüklenmiyor
15 Temmuz 2024 16:32
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Yardımınız için teşekkürler”

Monster Abra A5 V18.1 cihazımı Control Center uygulaması yüklenmiyor ve açılmıyor. Sorunu çözülsün diye teknik servise verdim. Bana format atarsanız düzelir dediler fakat olmadı. Önceden kendi sitelerindeki Abra A5 serilerinde 18.1 sürücülerinden Control Center uygulamasını indirerek ana ekranda görseldeki gibi olmasına rağmen uygulamayı görev çubuğunda kullanabiliyordum fakat sürücüler bölümünden cihazımın sürücü desteğini kaldırmışsınız. Geri açar mısınız?

15 Temmuz 2024 16:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)

15 Temmuz 2024 16:58

Değerli Hüseyin A., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Hüseyin
15 Temmuz 2024 17:48

Yardımınız için teşekkürler

Control Center Yazılımı Çalışmıyor, Sürücü Desteği Eksik

14 Ekim 21:07

Monster Control Center Açılmıyor

10 Kasım 2023 16:03
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 01:54
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Monster PC Mod Değiştirme Tuşu Çalışmıyor

12 Şubat 2024 23:25
"Mert beyin dediklerini bir bir yaptım PC komple sıfırladım Monster control Center uygulaması sürücüsünü yükledim şu anda sorunsuz çalışıyor. Her şey için teşekkürler."
Monster Notebook Kategorileri