Hüseyin sonuçtan çok memnun

Monster PC Mod Değiştirme Tuşu Çalışmıyor

12 Şubat 2024 23:25
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Mert beyin dediklerini bir bir yaptım PC komple sıfırladım Monster control Center uygulaması sürücüsünü yükledim şu anda sorunsuz çalışıyor. Her şey için teşekkürler.”

Merhaba, iyi günler. Monster Abra A5 V18.1 RTX3050 model bir bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarda FPS düşüşleri yaşıyorum. Bir şekilde ayarları yapıyorum; ancak, mod değiştirme tuşu bugün çalışmamaya başladı. Control Center uygulamasını kaldırdım ve Monster'ın internet sitesinden, sürücüler kısmından, Abra serisi V18.1 için olan Control Center sürücüsünü yükledim. Yine de aynı sorun devam ediyor. Normalde böyle bir sorunun olmaması gerekiyor. Control Center ayarlarına baktım, acaba yanlışlıkla ben mi tuş ayarını kapattım diye düşündüm. Yanlışlıkla dokunup kapatabileceğim bir ayar aradım ama böyle bir açma-kapama ayarını bulamadım. Rica ediyorum, bununla ilgili hızlı bir dönüş sağlayın. Ufak hatalar can sıkıcı olabiliyor.

12 Şubat 2024 23:29 (Şikayetten 4 dakika sonra)

13 Şubat 2024 16:39

Değerli Hüseyin D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

13 Şubat 2024 16:42

Mert beyin aktardığı bilgileri deneyeceğim eğer sorun devam ederse tekrardan iletişim sağlayacağım. Yazılımsal sorunlar böyle uğraştırıyor en kısa zamanda teknik servise geleceğim. Teşekkürler...

13 Şubat 2024 20:06

Monster Notebook Hotkey Fn Tuş Sorunu