Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V15.2 Kronik Statik Elektrik - Güney Köprü Çipi Arıza

27 Haziran 2024 19:08

Monster Abra A5 v15.2 Bilgisayarına sahibim. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda güç tuşuna bastıktan kısa bir süre sonra güç ışığı yanıp sönüyor ve bilgisayar açılmıyor. Bu modellerde kronik olan güney köprü çipi arızası oluşmuş. Monster teknik servisine verdiğimde bana ellerinde değişim için ana kart stoklarının olmadığını söylediler ve iade ettiler. Şimdi bu bilgisayarı ne yapacağım.

27 Haziran 2024 19:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

28 Haziran 2024 14:41

Değerli Doğukan A., Şikayetvar üzerindeki telefon numaranız üzerinden yaptığımız tekrarlı aramalarda size ulaşamadık. En kısa süre içerisinde destek almak için bize ulaşabilirsiniz. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Doğukan
Doğukan
13 Temmuz 2024 17:56

Mail üzerinden ulaştığınızda da bildiğimden farklı bir şey söylemediniz. Ana kart stokta yok diyorsunuz. Yedek parçasını sağlayamayacağınız ürünü satışa sunmayın o zaman.

Tevfik
Tevfik

PC açılırken yasadığım sorun bu benim ikinci resette açılıyor birden birden bire oldu bende de sorunun kaynağı ne diye merak ediyordum teşekkürler faydalı oldu umarım en kısa sürede çözüm sağlanır sizin adınıza

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 16:10
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 15:55
Enes sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 19:07
Monster Ana Kart Problemi