Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
12 Kasım 2024 03:35

Migros Sanal Market üzerinden 28 Eylül 202'de sipariş verdiğim 509436617 sipariş numaralı siparişte "Papilla Ragnar 20CM eco tava" ürünü ile 29 Eylül 2024'de sipariş verdiğim "Papilla Ragnar 22 cm sunday tencere A&Ü" ürünleri neredeyse hiç kullanmamama rağmen soyuldular ve kullanılamaz haldeler. Migros'a bu denli kalitesiz bir ürünü satmak yakışmadı.

1 ay bile dolmadan ve çok az kullanmama rağmen soyulan bu tencere ve tava artık kullanılamaz halde. Bu ürünlerin neden bu kadar çabuk soyulduğunu ve Migros Sanal Marketi defalarca kullanmış biri olarak benim boşa giden paramın telafisinin yapılmasını istiyorum. Siparişimin fotoğrafları ve kanıtları ektedir.

12 Kasım 2024 09:02 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Migros Sanal Marketten Aldığım Cam Tencere Kutusunda Kırık Çıktı Değişim Sağlanmadı

Nazan
02 Haziran 2025 14:29
migros-sanal-marketten-aldigim-cam-tencere-kutusunda-kirik-cikti-degisim-saglanmadi-1.jpg
Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Abdurrahman
25 Ağustos 2023 09:30
"Ürün değişimlerim yapıldı ilginize teşekkürler"

Teslim Edilmeyen Siparişim İçin Ne Ürün Ne İade Alabildim

Kübra
27 Eylül 2025 12:48
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
08 Haziran 2025 10:53
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Taşkın
26 Nisan 2024 13:27