Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 20:13

03.12.2023 tarihinde Tefal marka Airfryer ürünüm çok sesli çalışıyor. Izgarasında boya atmaları var, haznenin alt kısmında kabarıklar, haznenin oturduğu üst kısmındaki tırnakların birisi çok sert diğeri çok yumuşak. Mevcut şikayeti ile garantili olan ürünümü Media Markt Forum şubesinden teslim aldığım için oraya götürdüm. Ürünümün gerekli fotoğrafları hem şahsım hem de Media Markt tarafından çekildi ve ürünümde herhangi bir ezik veya kırık bir şey yoktu, bunlar fotoğraf ve videolarda mevcuttur. 08.12.2023 tarihinde Göray servisten tarafıma, hazne kasa değişimi olacak, hazne tırnağında kırık var denilerek 450 TL ücret talep edildi. Ben de kendilerine, ürünü Media Markt'a teslim ederken hiçbir kırığının ve ezik bir yerinin olmadığını belirtmeme rağmen Media Markt ile görüşmemi söylediler. Ben de Forum Media Markt şubesine giderek, bende olan o gün orada çektiğim fotoğrafları gösterdim. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş da sistemde kendi çektikleri fotoğrafları bularak bir kırığın olmadığını gördü ve gerekli mail ile servis ile görüşüleceğini belirtti. Garanti belgesinde yazan ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 58. maddesi gereğince yasal servis süresi olan 20 iş gününü bekledim. Sonrasında, 28.12.2023 tarihinde Göray servisini arayarak ürünümü sorduğumda, Media Markt tarafından mailin yeni gönderildiğini ve ürünün parçasının olmadığı, yıl sonu olduğu için herhangi bir işlem yapılamayacağını belirttiler. Media Markt müşteri hizmetlerini arayarak ürünümün yenisi ile değişmesini talep ettim, yasal olan 20 iş gününün dolduğunu belirttim. Ve bekledim. 03.01.2024 tarihinde Forum Media Markt şubesine gittim. Orada müşteri hizmetlerindeki arkadaşa durumu anlattım ve bir şey yapamayacağını söyledi. Ben de size ürünü teslim ettiğimi, onların ilgilenmesi gerektiğini söyledim. Sağ olsun, servisi aradı ve servis, parçanın hala tedarik edilmediğini, ne zaman geleceğinin net bir tarihi olmadığını söyledi. Ürünümün nerede ve nasıl kırılmayacağını, parçasının nasıl kırıldığını kimse bilmiyor. Oradaki arkadaş, Tefal müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. Müşteri hizmetlerini aradım, kendilerine de bu durumu anlattım. Servisle görüştü, parçanın tedarik edileceğini söylemişler. Ben de müşteri hizmetlerine, ürünümün 20 iş günü süresinin dolduğunu ve ürünümün yenisi ile değişimini talep ettiğimde, bana ürünün tamir olacağını, değişim olmayacağını belirttiler. Ben de Tüketici Kanunu gereği ve garanti belgesinde yazan şart gereği 20 iş gününün dolduğunu, ürünümün yenisi ile değişimini talep ettiğimde ısrarla bana değişim yapılacağını belirttim.

18 Ocak 2024 19:23

Media Markt Forum İstanbul şubesine 03.12.2023 tarihinde ürünün Garanti kapısında servise göndermek için teslim ettim ürünüm bir şekilde bir yerine orada düşürüp kırmışlar servis sonrasında benden ücret talep etti sonrasında Media Markt şubesine gittiğimde ilgili tarafındaki görselleri ve kendilerini görselleri karşılaştığında ürünü sağlam olan teslim ettiğini tespit edildi sonrasında ücret kendileri karşıladılar sonrasında yasal süre açıldı ürün değiştirmek istemedi Tefal üretici kaynaklı bir sorun olmadığını düşmeden dolayı ürünün kırıldığını belirtti sonrasında Media Markt yaptığı hatayı kabul etmedi sonrasında ürün teslim almamı istediler ürün teslim almak istediğimde ürünün ezik olduğunu mevcut şikayetlerim giderilmediğini şikayet formunda belirttiğim şikayetlerin kesinlikle servis formuna yazılmadığını sadece ürünü çalışmıyor diye yazıldığını gördüm ürünü almadım ürününü değiştirilmesini istedim ilk başta değişimini kabul etmediler sonra birkaç defa daha gittiğimde ürünü değiştirmeyi kabul ettiler sonrasında mağaza stokunun olmadığını stok gülene kadar beklememi söylediler sonra mağaza yetkilisi bir arkadaşta görüştüğünde birkaç mağazayı aradı sağ olsun oradaki mağaza stoklarında da olmadığını söylediler Ben de Media Markt müşteri hizmetlerini arayarak ürünümü değiştirmesini Yenisini gönderir misin talep ettim stoklarda olmadığını kendileri tekrar beyan ettiler Ama ne hikmetse sosyal medyada gezerken karşıma çıkan reklamlarda ürünün Media Markt online satışta stok olduğunu görüyorum ve ilgili videoyu yükleme yapıyorum Media Markt tarafından mağdur ediliyorum yaklaşık 45-50 gün oldu tarafıma defalarca dönüş yapılıyor sorunuzu bir güne 2 güne çözüyoruz diyorlar ama hiçbir şekilde sorunumu çözmüyorlar ve benim mağduriyetimi gidermiyorlar Media Markt Türkiye'den şikayetçiyim bir daha kesilebilir alışveriş Bir çöp dahi almam ve benim ürünümün yenisini gönderilmesini talep ediyorum online satışta olan bir ürün Mağaza stoğunda nasıl olmayabilir online satıştan çekip ürünü temin edip bana gönderebilirsiniz

Ek
03 Ocak 2024 19:55

Ben ürünümün yenisi ile değilimi talep etmekteyim. Benim ürünüm kimin kırıdığı ne olduğu meçhul servis Media Markt Media Markt servise atıyor suçlamayı Tefal'de ürünü yenisi ile değiştirmiyor. Eğer yenisi ile değişim olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

03 Ocak 2024 20:17 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

05 Ocak 2024 16:25

Ürünle ilgili tarafıma dönüş oldu ürünü serviste tamir edildiğinde ürün gelip Forum şubesine teslim almamı belirtiyorlar Ben de ürünü değiştirilmesini ısrarla talep ediyorum çünkü ürünümün kırılmayacak bir parçası kırıldı ve ürünle başka bir arıza çıkabileceği yüksek ihtimal bir çıkacak arızalı Daha sonrasında ücretli mi tarafından talep edecek servis bu şekilde ücretini kim verecek Bundan dolayı ürünümün yenisiyle değiştirmesini talep ediyorum değiştirme diye takdirde Pazartesi günü Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım

06 Ocak 2024 18:55

Değerli müşterimiz; Talebiniz, 240106-026964 kayıt numarası ile işleme alınmıştır. İnceleme yaparak en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

06 Ocak 2024 19:04
Media Markt Tefal Airfryer Garanti Ve Servis

Ürünümü almaya gittiğimde ezik olduğunu ve benim mevcut şikayetlerimin giderilmediğini ve servis formuna sadece çalışmıyor yazılmış ısrar ile ürünümün değiştirilmesini talep ediyorum.

10 Ocak 2024 20:27

Cevap bekliyorum ve tarafıma hala bir cevap verilmedi. Ürünüm ücret iadesi veya değişimi yapılmadı. Ne sorumsuz bir firma. Ürünümü ilk kırdınız sonrasında teslim alın diye çağırıyorsunuz ve ürünümün asıl arızları giderilmemiş gibi cihazımı ezmiş kırmışsınız.

13 Ocak 2024 23:19

Hala bir dönüş yapılmadı ürünümü Media Markt şubesi ezdi kırdı zarar verdi ve yaptıklarını kabul etmiyorlar mağduriyet yaşatıyorlar.

30 Ocak 2024 22:10

Tam 58 gün sonunda yeni ürün teslimi zorda olsa sağladılar. Ama bu firma sözde kurumsal ama hiçbir kurumsallığını görmedim müşteri memnuniyeti sıfır. Yeni ürün eski ürünüm garanti sinden devam edecekmiş böyle bir saçmalık görmedim ürüne zarar verenler kendileri. Yeni verdiği ürünü de eski garanti de devam ediyormuş firma politakasıymış. Her arayan müşteri temsilcisi geri dönüş yapacağım deyip geri dönmedi mağazaya gide gele yol yaptım müşteri hizmetlerini belki 100 defa aradığımda zorla ürün getirdiler.

Selcan sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 14:41

Arızalı Ürün, Kırık Teslimat Ve Çözülmeyen Sorun: Media Markt Mağduriyeti

27 Haziran 2025 16:45
arizali-urun-kirik-teslimat-ve-cozulmeyen-sorun-media-markt-magduriyeti-1.jpg

09 Ocak 2025 17:41

17 Ocak 2025 22:59
Media Markt Tefal Air Fryer XXL Tamir Sorunu Ve Hasarlı Teslimat
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 14:59

Media Markt Kategorileri