Memet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 11:50

Bodrum Media Markt'tan Temmuz 2022 yılında Philips 8000 serisi dikey süpürge aldım. Kasko adı altında ekstra bir ücret de ödedim. 2023'te teleskopik borusu çatladı. Media Markt'a (Via Port Asia) götürdüm. Kaskosu ve garantisi olmasına rağmen sadece çatlayan parçayı (yan sanayi) değiştirdiler. Oysa borusunun komple değişmesini talep etmeme rağmen, kaskosu ve garantisi olmasına karşın bunu yapmadılar. Bu durum, tüketiciyi yanıltmaktan başka bir şey değil. Yılbaşı öncesinde yine teleskopik borunun üzerindeki butonu yerinden çıktı ve bir tarafının tırnağı kırıldı. Tekrar Media Markt'a (Via Port Asya Pendik) götürdüm. Bana kullanım hatası dediler. Boruyu takıp çıkarmak için kullanılan bir düğmenin nasıl kullanım hatası olabileceğini anlayamıyorum. Böyle bir sorumsuzlukla daha önce karşılaşmadım. Media Markt ve Philips'ten mağduriyetimi gidermelerini talep ediyorum.

10 Ocak 2024 11:54 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Memet
12 Ocak 2024 15:03

Hiçbir şekilde sorunuma yardımcı olunmadı. Arti kasko ücreti alıp da arızalı parçanın bütünü yerine yan sanayi ve kısmı parça değişikliği yaptınız. Bende aynı şekilde banada kısmı parçayı almaya çalıştığımda Philips yetkili servisinin parça nin bütün olarak satıldığını kısmı parça satışı olmadığını söylediler. Bu da demek oluyor ki Media Markt'a olarak tüketiciyi kasko parası alıp kandırıp haksız kazanç sağladığınızı gösteriyor. Bunu sosyal medyada sık sık dile getireceğim

Media Markt'ta Kasko Hakkında Eksik Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

26 Eylül 10:40
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
22 Şubat 18:20

09 Kasım 2024 01:10
Philips Dikey Süpürge İade Sorunu: Media Markt Ve Philips Arasında Mağduriyet
Philips Dikey Süpürge İade Sorunu: Media Markt Ve Philips Arasında Mağduriyet
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 22:02
Media Markt Gidip De Eve Gelemeyen Süpürge