Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Ekran Koruyucu Değişimi

06 Eylül 2024 14:49

Media Markt'tan yeni telefonum Samsung Galaxy S24 Ultra için ömür boyu değişim garantili ekran koruyucu aldım. Yaklaşık 2 hafta sonra kenardan soyulmalar ve kabarmalar başladı. Değişim için önce Trump Towers'taki Media Markt'a geçtiğimiz hafta gittim, S24 Ultra ekran koruyucunun kalmadığını, daha sonra geleceğini söylediler. Bugün itibarıyla Metropol AVM'deki Media Markt'a gittim, orada da kalmadığını, yarın geleceğini söylüyorlar. S24 Ultra şu an en popüler kullanılan telefonlardan biri iken bir koruyucu değişim için kaç Media Markt daha dolaşmam gerekiyor? Bundan dolayı ücretimin iadesini talep ediyorum. Bu zamanda böyle ise 2 yıl sonra bu telefonun koruyucusunu bulabileceğimi zannetmiyorum.

06 Eylül 2024 14:20

Media Markt tan yeni telefonum Samsung Galaxy s24 Ultra için omur boyu değişim garantili ekran koruyucu aldım. Yaklaşık 2 hafta sonra kenardan soyulmalar kabarmalar başladı. Değişim için önce Trump towerstaki media markta geçtiğimiz hafta gittim, s24 Ultra ekran koruyucunun kalmadığını daha sonra geleceğini söylediler. Bugün itibariyle Metropol AVM'deki media markta gittim, orada da kalmadığını yarin geleceğini söylüyorlar. S24 Ultra su an en popüler kullanılan telefonlardan biri iken bir koruyucu değişim için kaç Media Markt daha dolaşmam gerekiyor. Bundan dolayı ücretimin iadesini talep ediyorum. Bu zamanda böyle ise 2 yıl sonra bu telefonun koruyucusunu bulabileceğimi zannetmiyorum.

06 Eylül 2024 14:53 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Nuran D. “Media Markt Ekran Koruyucu Değişimi” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

07 Eylül 2024 18:48

Merhaba Nuran D. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240907-028556 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Nuran
Nuran
10 Eylül 2024 13:51

Halen bir yanıt alamadım. Acilen dönüş bekliyorum

Nergis sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 22:51
Media Markt Ömürlük Garantili Ekran Koruyucu: Kalitesizlikle Mücadele
Bilal sonuçtan çok memnun

21 Haziran 2025 13:17
Mert sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 16:28
Emir sonuçtan memnun